Libnet.ro
UNICEF

09:30

Contestatia Alstom la contractul de 1 mld. lei pentru magistrala 5, respinsa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Contestatia Alstom la contractul de 1 mld. lei pentru magistrala 5, respinsa

Contestatia Alstom Transport, lider al asocierii Metroworks, privind rezultatul unei licitatii cu o valoare estimata la 1,06 miliarde lei 241 milioane euro), cu TVA, pentru lucrari de finisaje la magistrala 5 de metrou, atribuita unei asocieri conduse. continuă pe Wall-Street Ro

CNSC respinge contestatia Alstom la o licitatie de un miliard de lei la magistrala 5

CNSC a respins contestatia Alstom Transport, lider al asocierii Metroworks, privind rezultatul unei licitatii cu o valoare estimata la 1,06 miliarde lei 241 milioane euro), cu TVA, pentru lucrari de finisaje la magistrala 5 de metrou, atribuita unei asocieri conduse de italienii de la Astaldi.

Fonduri de 200 milioane de lei pentru ajutoare destinate agricultorilor

Guvernul a decis alocarea sumei de 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor, fonduri deblocate in acest sens, printr-un Memorandum, din bugetul de stat pentru 2015.

Guvernul aloca 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor

Guvernul a decis, marti, alocarea sumei de 200 de milioane de lei pentru sprijinirea agricultorilor, fonduri deblocate in acest sens, printr-un memorandum, din bugetul de stat, pentru ajutoare nationale tranzitorii in sectorul vegetal si cel zootehnic.

UTOK Fury 999 lei pentru multi cai putere [REVIEW]

Compania romaneasca UTOK a lansat, in ultima perioada, o serie de smartphone-uri cu dotari bune la preturi decente. UTOK Fury este unul dintre aceste modele si a ajuns si la noi in redactie. Piata smartphone-urilor din Romania este una foarte competitiva. Pe langa jucatorii globali precum Samsung, Apple, LG, HTC sau Sony, exista si o [] UTOK Fury 999 lei pentru multi cai putere [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

TVA 9% la agro-alimentare, impact de 18,25 mld. lei la buget pana in 2018

Guvernul estimeaza ca reducerea TVA la 9% pentru produse agro-alimentare, bauturi nealcoolice, sectorul de restaurante si catering va avea un impact asupra bugetului de 18,25 miliarde lei cumulat pana in 2018, acoperit prin veniturile suplimentare.

16 milioane de lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate al Autostrazii Sibiu - Fagaras

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca a semnat astazi contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu - Fagaras, in valoare de 16,3 milioane lei.

Amenzi de peste 1,1 milioane lei pentru munca la negru

Peste 1. 800 de persoane care munceau fara contracte de munca au fost depistate in perioada 30 martie - 4 aprilie, fiind aplicate amenzi ce depasesc 1,1 milioane de lei. Inspectia Muncii a desfasurat in.

Primaria Capitalei va face un studiu de 1 milion de lei pentru a decide daca autostrada suspendata va fi facuta in parteneriat public privat sau prin concesiune (VIDEO)

Autostrada suspendata inelul median), promisa de primarul Sorin Oprescu inca de acum 7 ani, se pare ca va fi facuta dupa ce primaria Capitalei va intocmi un studiu pentru a decide daca este mai bine sa fie.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )