Libnet.ro
UNICEF

06:30

Criminalul de 17 ani din Alba care si-a ucis un vecin cu cutitul, retinut si prezentat pentru arestare preventiva

Adevărul Adevărul,
Criminalul de 17 ani din Alba care si-a ucis un vecin cu cutitul, retinut si prezentat pentru arestare preventiva

Tanarul din comuna Farau, judetul Alba, care si-a omorat vecinul cu patru lovituri de cutit a fost retinut, joi, de procurorii Tribunalului Alba. Vineri a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, acuzatiile fiind de omor si violare de domiciliu. I-a aplicat victimei lovituri de cutit in zona toracelui, abdomenului si gatului, dupa o discutie contradictorie. continuă pe Adevărul

Un adolescent de 15 ani din Mehedinti a violat doi copii

Un adolescent in varsta de 15 ani din Mehedinti, care locuia intr-o rulota in judetul Timis, a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a violat, in repetate randuri, doi copii de sase si zece ani, aflati.

Spania: O olandeza de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria

O turista olandeza in varsta de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria, nordul Spaniei. Luni seara, tanara a facut o saritura de la 40 de metri si a cazut an albia.

Un copil din cei care au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu are meningococ

Un singur copil din o suta testati dupa ce au fost in tabara cu nepoata lui Prunariu este purtator de meningococ, insa nu are meningita si primeste un tratament profilactic, a declarat, miercuri, agentiei.

Orasul din Romania care se afla pe primul loc in tara la calitatea serviciilor publice, dar e sufocat de gunoaie

Cluj Napoca ocupa locul 1 in clasamentul national al performantei municipiilor din perspectiva calitatii serviciilor publice locale, conform unui studiu al Institutului pentru Politici Publice IPP), citat de.

Decizia CCA in privinta lui Coltescu: Arbitrul craiovean a fost scos din brigada care urma sa conduca meciul Zilina-Bilbao

Seful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kiros Vassaras, l-a scos pe Sebastian Coltescu din brigada care urma sa conduca meciul Zilina - Bilbao, ca urmare a anularii eronate a celor trei goluri ale Stelei in meciul cu.

Cei trei minori din Deva care au violat si batut o femeie fara adapost, arestati preventiv

Cei trei minori din Deva care au violat si au batut o femeie fara adapost au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Dupa ce initial au fost lasati liberi pe strazi pentru ca sint minori, magistratii au.

Crima intr-o comuna din Alba: un tanar si-a injunghiat vecinul de 76 de ani cu patru lovituri de cutit

Un tanar in varsta de 17 ani din comuna Farau, judetul Alba, a fost retinut de politie pentru omor. Acesta este acuzat ca si-a injunghiat un vecin de 76 de ani cu patru lovituri de cutit.

Timis: Un adolescent de 15 ani a fost arestat dupa ce a violat doi copii de sase si zece ani, plasati la o familie

Un adolescent de 15 ani din Mehedinti care locuia intr-o rulota din judetul Timis a fost arestat pentru ca a violat doi copii de sase si zece ani, aflati in plasament la o familie. Procurorii Parchetului.

Minorul de 14 ani din Maieru care a talharit si batut o femeie fara adapost alaturi de alti adolescenti are doar 4 clase si provine dintr-o familie cu probleme

Faptele comise de trei minori, doi din Deva si unul din comuna bistriteana Maieru, au scandalizat o tara intreaga. Acestia au talharit si batut o femeie fara adapost, iar unul dintre ei a si violat-o pe victima. Unul dintre minori este din comuna bistriteana Maieru, are 4 clase, iar familia din care provine este una cu probleme. Membri acestei familii au fost cercetati penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Business Report: Cine exploateaza terenul statului. Surpriza vine de la americani si libanezi; Inceput de sfarsit in energia verde. Primele turbine eoliene din Romania care vor fi demontate; Noi scenarii fanteziste de vanzare a Oltchim

Cati bani pierd companiile pentru ca folositi servicii de blocare a reclamelor. Intr-o perioada in care din ce in ce mai multi dintre noi fugim de reclame online, companiile. 8,6 milioane de euro pe kilometru costa Autostrada Bucuresti - Ploiesti. Autostrada Bucuresti - Ploiesti este singura din Romania cu 3 benzi pe sens, iar valoarea pe kilometru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )