Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum arata echipamentul Simonei Halep pentru Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Cum arata echipamentul Simonei Halep pentru Roland Garros

Daca in 2014 a jucat intr-un echipament de culoare deschisa in drumul spre finala de la Roland Garros, in acest an Simona Halep a decis sa schimbe radical nuanta si abordeaza al doilea turneu de Mare Slem al anului intr-un echipament inchis la culoare. continuă pe Online Sport

Simona Halep: Am plans dupa finala pierduta in 2014. Sunt pregatita pentru Roland Garros-ul de anul acesta

Cu doar cateva zile inainte de startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Simona Halep a vorbit despre asteptarile pe care le are in legatura cu turneul de la Paris. De asemenea, numarul trei mondial a recunoscut ca a plans dupa finala pierduta in 2014 in fata Mariei Sharapova. Ma simt pregatita pentru Roland Garros, jocul meu creste de la o zi la alta - Simona Halep.

Simona Halep: Simt ca sunt pregatita pentru Roland Garros. Am amintiri frumoase de anul trecut si sper sa repet ce am realizat atunci sau chiar mai mult

Simona Halep, locul trei mondial, a declarat vineri la ca este pregatita pentru al turneul de la Roland Garros, scrie Agerpres. E un nou turneu, un nou obiectiv, meciuri noi. Simt ca sunt pregatita pentru.

Sorana Cirstea, eliminata in ultimul tur al calificarilor pentru Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Cirstea a fost invinsa in.

Simona Halep, despre Roland Garros: Am plans pentru cateva minute la finala de anul trecut

Simona Halep este pregatita pentru cel de-al doilea Grand Slam al anului. intr-un interviu pentru Digi Sport, tenismena vorbeste despre ratarea de anul trecut. Am plans pentru cateva minute, dar am zambit dupa.

Simona Halep la Roland Garros: Ma simt pregatita si sunt increzatoare

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, ca se simte pregatita pentru turneul de la Roland Garros, la care a jucat finala anul trecut, si a precizat ca este increzatoare, informeaza Mediafax.

Roland Garros 2015: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

Tenismanul Marius Copil, locul 207 ATP, s-a calificat pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros. Posibila semifinala cu Sharapova

Jucatoarea Simona Halep a aflat, vineri, cu cine va juca in primul tur la Roland Garros si pe cine ar putea intalni intr-un posibil sfert de finala.

Chris Evert, despre editia din acest an de la Roland Garros: Simona Halep ii va strica show-ul Serenei Williams

A castigat de sapte ori trofeul de la Roland Garros, performanta cu care se afla pe primul loc in lume. Chris Evert a vorbit, la Eurosport, despre editia din 2015 a Roland Garros-ului. Fosta jucatoarea din SUA crede ca Simona Halep are o sansa importanta sa se impuna la Paris: Ii va strica show-ul Serenei Williams, a precizat Evert.

PREZENTARE Roland Garros 2015 - Tot ce trebuie sa stii despre Openul de la Paris: Va reusi Simona Halep sa triumfe pe Philippe Chatrier?

Pe 24 mai va debuta editia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Sperantele noastre se indreapta catre Simona Halep locul trei mondial), dar si spre Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu, jucatoare care ar putea avea un parcurs frumos pe zgura pariziana. In competitia masculina totul s-ar putea sintetiza astfel: va reusi Rafa Nadal al zecelea titlu sau Novak Djokovic isi va trece in palmares primul Roland Garros din cariera?.

Simona Halep dezvaluie ce asteptari are de la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, ca se simte pregatita pentru turneul de la Roland Garros, la care a jucat finala anul trecut, si a precizat ca este increzatoare si ca va incerca sa joace la cel mai inalt nivel.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )