Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep dezvaluie ce asteptari are de la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Simona Halep dezvaluie ce asteptari are de la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, ca se simte pregatita pentru turneul de la Roland Garros, la care a jucat finala anul trecut, si a precizat ca este increzatoare si ca va incerca sa joace la cel mai inalt nivel. continuă pe România Liberă

Roland Garros 2015. Halep poate bifa o premiera mondiala la turneul cu premii totale in valoare de 28 de milioane de euro

Roland Garros 2015. Denumita dupa un aviator francez, erou al Primului Razboi Mondial, Open-ul Frantei este cea mai important competitie care se desfasoara pe zgura, facand parte din turneele de Grand Slam, alaturi de Australian Open Australia), Wimbledon Anglia) si US Open SUA).

Sorana Cirstea eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea nu a reusit patrunderea pe tabloul principal de la Roland Garros, fiind eliminata, vineri, in turul al treilea, ultimul, al calificarilor.

Sorana Cirstea aproape de calificarea pe tabloul principal la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in turul trei al calificarilor turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a anului.

Sorana Cirstea in turul doi al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Sorana Cirstea, eliminata in ultimul tur al calificarilor pentru Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 145 WTA, a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Cirstea a fost invinsa in.

Sorana Carstea, in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Sorana Carstea, locul 145 WTA, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax.

Chris Evert, despre editia din acest an de la Roland Garros: Simona Halep ii va strica show-ul Serenei Williams

A castigat de sapte ori trofeul de la Roland Garros, performanta cu care se afla pe primul loc in lume. Chris Evert a vorbit, la Eurosport, despre editia din 2015 a Roland Garros-ului. Fosta jucatoarea din SUA crede ca Simona Halep are o sansa importanta sa se impuna la Paris: Ii va strica show-ul Serenei Williams, a precizat Evert.

Cea mai buna jucatoarea din istoria turneului de la Roland Garros, Chris Evert: Simona Halep este favorita la castigarea competitiei. ii va strica show-ul Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 in lume, este considerata favorita pentru turneul de la Roland Garros de una dintre cele mai bune jucatoare din istoria turneului, Chris Evert, posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu,.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros. Posibila semifinala cu Sharapova

Jucatoarea Simona Halep a aflat, vineri, cu cine va juca in primul tur la Roland Garros si pe cine ar putea intalni intr-un posibil sfert de finala.

Simona Halep la Roland Garros: Ma simt pregatita si sunt increzatoare

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, vineri, ca se simte pregatita pentru turneul de la Roland Garros, la care a jucat finala anul trecut, si a precizat ca este increzatoare, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )