Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cum comenteaza Alina Gorghiu initiativa UNPR pe tema Codului Fiscal

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza Alina Gorghiu initiativa UNPR pe tema Codului Fiscal

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, catalogat, joi, pe Facebook, invitatia UNPR de a dezbate Codul Fiscal drept un un semnal foarte bun si o premisa pentru proiecte de lunga durata. continuă pe România Liberă

Catalin Predoiu saluta initiativa UNPR de a invita partidele la dialog pe tema Codului Fiscal: Important este sa ajutam economia pe termen lung

Liderul UNPR Gabriel Oprea a lansat joi o invitatie la dialog tuturor partidelor parlamentare pe tema Codului Fiscal. Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu saluta initiativa generalului Oprea si spune ca.

Alina Gorghiu: Am vazut o pozitie favorabila dialogului intre partidele politice, venita din partea UNPR. Deschiderea la dialog este un semnal foarte bun

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a salutat joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, faptul ca reprezentantii UNPR s-au declarat deschisi dialogului dintre partidele politice. Alina Gorghiu apreciaza ca.

Alina Gorghiu solicita discutii ale partidelor politice pe tema macrostabilitatii economice a Romaniei (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit luni despre faptul ca PNL isi doreste discutii cu partidele politice asupra economiei Romaniei. Astfel, Gorghiu propune ca negocierile sa aiba loc pe 17 august, iar echipa din partea PNL.

Alina Gorghiu, critici la adresa primarului Oprescu: A irosit peste 10 milioane de euro pe asa-zise piste de bicicleta, inchise ulterior de Politia Rutiera pentru ca erau nefunctionale

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, il acuza pe Sorin Oprescu ca a irosit 10 milioane de euro pentru pistele de bicicleta fara a rezolva problema ciclismului urban. Sorin Oprescu nu va fi niciodata aliatul.

Ce acuzatii a lansat Alina Gorghiu la adresa lui Sorin Oprescu

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a irosit 10 milioane de euro pentru pistele de bicicleta, insa nu a rezolvat problema ciclismului urban sau a traficului imposibil din Bucuresti, a acuzat co-presedinta PNL, Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu ii tulbura concediul lui Victor Ponta

Romania are nevoie de un acord innoit cu FMI, BM si CE pentru ca ofera garantia ramanerii in parametri economici stabili, a afirmat luni copresedintele PNL Alina Gorghiu, potrivit Agerpres. Pozitia PNL,.

UNPR vrea sa convoace partidele politice pe tema Codului Fiscal

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, joi, ca formatiunea politica pe care o conduce a decis sa lanseze o invitatie de dialog tuturor partidelor politice pe tema Noului Cod Fiscal.

Gabriel Oprea invita partidele la consultari pe tema Codului fiscal

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat, joi, ca va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultari pe tema noului Cod fiscal, inainte de sesiunea extraordinara a Parlamentului.

Codrin Stefanescu (PSD), despre invitatia la dialog a lui Gabriel Oprea pe tema Codului Fiscal: in coalitie, nu se poate lua nicio decizie fara consultarea si acordul lui Liviu Dragnea

Secretarul adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, atrage atentia liderilor UNPR ca in coalitia de guvernamant nu se pot lua decizii fara consultarea lui Liviu Dragnea, in calitate de presedinte PSD, dupa ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )