Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, este urmarit penal in dosarul privind fapte de coruptie la Carpatica si ASF

Hotnews Hotnews,
 Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, este urmarit penal in dosarul privind fapte de coruptie la Carpatica si ASF

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au extins urmarirea penala si fata de Dan Radu Rusanu, presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu, a anuntat vineri DNA. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO Dan Radu Rusanu, presedintele ASF: Consiliul ASF a decis marti deschiderea procedurii de redresare financiara prin administrare speciala pentru Astra Asigurari

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis marti, 18 februarie, deschiderea procedurii de redresare financiara prin administrare speciala pentru Astra Asigurari, a anuntat marti Dan Radu Rusanu, presedintele ASF. Administratorul special al Astra, numit de catre ASF, este KPMG Advisory. Din calculele ASF, Astra va avea nevoie de o majorare de capital semnificativa. In cazul unui eveniment major n. a cutremur) Astra Asigurari nu ar putea sa-si onoreze momentan obligatiile de plata, a spus Rusanu.

UPDATE: Dan Rusanu este urmarit penal. Seful ASF crede ca este mazilit de Traian Basescu

UPDATE: Dan Rusanu, presedintele ASF, este urmarit penal pentru constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu, fiind suspectat ca a intocmit si a avizat proiectul OUG privind ASF si ar fi acceptat protejarea.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, este urmarit penal de procurorii DNApentru constituirea de grup infractional si abuz in serviciu, in dosarul in care a fost.

Dan Radu Rusanu, urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat. DNA: Seful ASF, presiuni pentru a proteja Carpatica

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, este urmarit penal de procurorii DNApentru constituirea de grup infractional si abuz in serviciu, in dosarul in care a fost.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, urmarit penal de procuroii DNA. El este acuzat de constituire la grup infractional si abuz in serviciu. Stire in curs de.

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, la DNA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost citat la Directia Nationala Anticoruptie, referitor la dosarul Carpatica, in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu Mustatea.

Dan Radu Rusanu anunta ca va cere Parlamentuilui injumatatirea salariilor conducerii ASF

Salariile membrilor Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) ar putea fi reduse cu 50% in acest an, comparativ cu nivelul anului 2013, in acest sens urmand sa fie inaintata o propunere comisiei de specialitate din Parlament, a declarat presedintele institutiei, Dan Radu Rusanu.

Udrea: Partidul Miscarea Populara cere demisia presedintelui ASF, Dan Radu Rusanu

Partidul Miscarea Populara cere demisia de urgenta a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan Radu Rusanu, ca urmare a anuntului DNA privind inceperea urmaririi penale asupra sa, arata Elena Udrea, intr-un comunicat remis Adevarul.

Dan Adamescu, patronul Astra Asigurari: Este un atac de tip mafiot al ASF care vrea sa distruga Astra/ Vom merge in justitie sa desfiintam decizia ASF

Dan Adamescu, actionarul majoritar al Astra Asigurari, a declarat marti ca decizia ASF de a pune sub administrare speciala Astra Asigurari este un act incalificabil, o lovitura in stil mafiot, ai carei artizani sunt Dan Radu Rusanu, presedintele ASF si Corneliu Moldoveanu, vicepresedintele ASF, si ca va ataca in instanta decizia. Totul este o masinatiune politica. Dupa normele ASF, autoritatea trebuia sa ne ceara o majorare de capital. ASF a sarit peste acest pas. Ei au aruncat o bomba de care nici ei nu-si dau seama. Rusanu habar nu are de asigurari, nu stie nici o limba straina. Moldoveanu are putin habar, dar trebuie sa va uitati la pozitiile lui si sa nu uitati ca vine din PRM, a spus Adamescu.

UPDATE Presedintele ASF, Radu Rusanu, audiat la DNA. Acesta este urmarit penal

Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a fost chemat in aceasta dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul Carpatica,in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu Mustatea. Procurorii ii vor aduce la cunostinta acuzatiile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )