Libnet.ro
UNICEF

11:30

UPDATE Presedintele ASF, Radu Rusanu, audiat la DNA. Acesta este urmarit penal

Adevărul Adevărul,
UPDATE Presedintele ASF, Radu Rusanu, audiat la DNA. Acesta este urmarit penal

Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a fost chemat in aceasta dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul Carpatica,in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu Mustatea. Procurorii ii vor aduce la cunostinta acuzatiile. continuă pe Adevărul

Presedintele ASF, Radu Rusanu, a fost chemat la DNA

Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a fost chemat in aceasta dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat in dosarul Carpatica,in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu Mustatea.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, audiat la DNA: Probabil marti voi afla daca sunt pus sub invinuire

UPDATE: 11:51: La iesirea din sediul DNA, DanRadu Rusanu a declarat ca este posibil ca marti sa afle daca va fi pus sub invinuire. SefulASF, DanRaduRusanu, a ajuns vineri dimineata la.

Presedintele ASF, Dan Rusanu, citat in dosarul Carpatica

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, s-a prezentat, vineri, la DNA, fiind citat in dosarul Carpatica, in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu.

Presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, la DNA

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, a fost citat la Directia Nationala Anticoruptie, referitor la dosarul Carpatica, in care sunt urmariti penal omul de afaceri Ilie Carabulea, Laura Chitoiu, Marian Marzac si Radu Mustatea.

Rusanu, audiat la DNA in dosarul ASF-Carabulea.

Dan Radu Rusanu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, este audiat la DNA in dosarul in care a fost retinut omul de afaceri Ilie Carabulea, care controleaza Carpatica Asig, dosar in care a fost pusa sub invinuire si Laura Chitoiu, sotia fostului ministru al Finantelor. Scandalul a luat amploare dupa ce s-au dezvaluit salariile lunare de zeci de mii de euro, plus prime de tot felul pe care le au sefii din ASF. Rusanu are un venit anual mai mare decat al presedintelui SUA.

Seful ASF, Dan Radu Rusanu, este audiat la DNA. Numele lui apare in dosarul privind fapte de coruptie la Carpatica si ASF

Seful Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, s-a prezentat vineri la DNA, numele lui aparand in dosarul Carpactica - ASF, informeaza Agerpres. La intrarea in sediul DNA, Dan Radu Rusanu nu a dorit sa faca declaratii. Conform procurorilor DNA, Marzac ar fi vrut postul de vicepresedinte pentru a putea proteja mai bine interesele firmei de asigurari Carpatica, iar pentru asta ar fi urmat sa se foloseasca si de relatia pe care o avea cu presedintele ASF, Dan Radu Rusanu, fost vicepresedinte al PNL, finul ministrului Finantelor, Daniel Chitoiu, si al sotiei acestuia, Laura Chitoiu.

UPDATE Dan Radu Rusanu, la iesirea de la sediul DNA: Are legatura cu Astra Asigurari, Traian Basescu a declarat actiunea nejustificata sa-si apere prietenul

Dan Radu Rusanu a afirmat vineri, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca audierea sa are legatura cu Astra Asigurari, pentru care Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis intrarea in procedura de redresare financiara prin administrare speciala, invocand in acest context relatia de prietenie dintre Traian Basescu si Dan Grigore Adamescu.

Dan Radu Rusanu, la iesirea de la sediul DNA: Are legatura cu Astra Asigurari, Traian Basescu a declarat actiunea nejustificata sa-si apere prietenul

Dan Radu Rusanu a afirmat vineri, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca audierea sa are legatura cu Astra Asigurari, pentru care Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a decis intrarea in procedura de redresare financiara prin administrare speciala, invocand in acest context relatia de prietenie dintre Traian Basescu si Dan Grigore Adamescu.

Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, este urmarit penal in dosarul privind fapte de coruptie la Carpatica si ASF

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au extins urmarirea penala si fata de Dan Radu Rusanu, presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la abuz in serviciu, a anuntat vineri DNA. Se actualizeaza.

Dan Radu Rusanu, urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat. DNA: Seful ASF, presiuni pentru a proteja Carpatica

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Dan Radu Rusanu, este urmarit penal de procurorii DNApentru constituirea de grup infractional si abuz in serviciu, in dosarul in care a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2949 seconds )