Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dariu Valcov a fost adus la DNA, pentru audieri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dariu Valcov a fost adus la DNA, pentru audieri

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost adus astazi, cu duba, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat. continuă pe Ziarul Bursa

Darius Valcov a fost adus la DNA, pentru audieri

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost adus astazi, cu duba, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat.

iCCJ va discuta maine o cerere a lui Valcov de inlocuire a arestului preventiv

ACTUALIZARE 15:57 inalta Curte de Casatie si Justitie va lua in discutie marti o cerere depusa de fostul ministru de Finante Darius Valcov de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar. * Darius Valcov a fost adus la DNA, pentru audieri.

Darius Valcov, audiat la DNA

Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, a fost adus in dimineata zilei de luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat.

Radu Mazare a fost adus in Arestul Politiei Capitalei

Mazare a stat, de joi dupa-amiaza, dupa pronuntarea deciziei de arestare in cazul sau, de instanta suprema, in arestul Politiei Constanta. Vineri seara el a fost adus la arestul Politie Capitalei, unde ar urma sa isi petreaca restul perioadei de detentie.

Darius Valcov, audiat la DNA: Fostul ministru a fost adus din arestul central

Darius Valcov este audiat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza B1 TV. Fostul ministru de finante a fost chemat cel mai probabil pentru a-si completa declaratia, avand in vedere ca acestui.

Marile partide au dosare la DNA pentru finantarea ILEGALA a campaniilor electorale

Dosarul cunoscut sub numele Mita la PSD nu este singurul referitor la finantarile ilegale ale campaniilor. Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania, si Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al.

Belgia: Un fost ministru anchetat pentru viol s-a sinucis

Fostul ministru de stat belgian Steve Stevaert s-a sinucis, joi, dupa ce a aflat ca va fi urmarit penal pentru viol, relateaza BBC News Online, informeaza Mediafax.

Suceveanul care s-a razboit cu ANAF, dupa i-a fost inchis magazinul pentru 50 de lei lipsa: Nu voi cere despagubiri statului. Mi le-ar plati tot din banii romanilor necajiti

Suceveanul care s-a razboit cu ANAF dupa ce magazinul pe care il detinea i-a fost inchis pentru o lipsa de 50 de lei in gestiune a declarat ca ii va aduce pierderi de aproape 300. 000 lei, dar cu toate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )