Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marile partide au dosare la DNA pentru finantarea ILEGALA a campaniilor electorale

Antena3 Antena3,
Marile partide au dosare la DNA pentru finantarea ILEGALA a campaniilor electorale

Dosarul cunoscut sub numele Mita la PSD nu este singurul referitor la finantarile ilegale ale campaniilor. Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania, si Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al. continuă pe Antena3

Ancheta pentru DEZVALUIRE ILEGALA DE INFORMATII dupa prabusirea avionului GermanWings

Parchetul din Paris a demarat o ancheta pentru dezvaluire ilegala de informatii in cazul avionului Germanwings prabusit pe 24 martie. O plangere impotriva unei persoane, pentru incalcarea secretului profesional, a fost depusa de Sindicatul francez al pilotilor comerciali, a comunicat Parchetul din Paris.

Deputatul PNL Danut Culetu, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, a demisionat din Parlament

Deputatul PNL Danut Culetu a demisionat din Parlament si s-a suspendat din functiile detinute in partid, intrucat ca nu vrea sa fie o tinta pentru adversarii politici si nici o povara pentru liberali, informeaza Mediafax.

Managerul si seful de achizitii al Spitalului Socola, retinuti de DNA pentru abuz in serviciu

Managerul si seful de achizitii de la Spitalul Psihiatric Socola din Iasi au fost retinuti de catre DNA, in urma perchezitiilor incepute marti, potrivit unui comunicat de presa emis de DNA. Managerul Spitalu.

Noua cerere DNA pentru arestarea lui Valcov, aprobata de Senat

Actualizare 12:56 A doua cerere a DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Darius Valcov a fost aprobata, in urma cu putin, de plenul Senatului, fiind inregistrate 106 de voturi pentru, 28 impotriva si un vot anulat.

Horia Georgescu, adus la DNA pentru audieri in dosarul privind coruptia de la ANRP

Horia Georgescu, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, a fost dus miercuri din Arestul Politiei Capitalei la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, in dosarul privind.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )