Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputatul PNL Danut Culetu, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, a demisionat din Parlament

România Liberă România Liberă,
Deputatul PNL Danut Culetu, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, a demisionat din Parlament

Deputatul PNL Danut Culetu a demisionat din Parlament si s-a suspendat din functiile detinute in partid, intrucat ca nu vrea sa fie o tinta pentru adversarii politici si nici o povara pentru liberali, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Demisie in Parlamentul Romaniei. Deputatul PNL Danut Culetu se retrage din Legislativ si din partid: Renunt la viata politica

Deputatul liberal Danut Culetu, fost prefect al Constantei, a anuntat in dimineata de miercuri, 1 aprilie, ca isi da demisia din Parlamentul Romaniei si din PNL.

Managerul si seful de achizitii al Spitalului Socola, retinuti de DNA pentru abuz in serviciu

Managerul si seful de achizitii de la Spitalul Psihiatric Socola din Iasi au fost retinuti de catre DNA, in urma perchezitiilor incepute marti, potrivit unui comunicat de presa emis de DNA. Managerul Spitalu.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost adus la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de santaj.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, este cercetat de procurorii anticoruptie intr-un dosar de trafic de influenta si santaj. Acesta a fost adus la sediul DNA pentru a fi audiat de procurorii care se ocupa de acest caz.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al R. Moldova, adus la DNA pentru a fi audiat

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. Lucinschi nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, potrivit Mediafax.

Fiul fostului presedinte al Moldovei Petru Lucinschi a fost adus la DNA pentru audieri

UPDATE: Sergiu Lucinschi a fost adus la sediul DNA pentru audieri, dupa ce au fost efectuate perchezitii la domiciliul sau. Procurorii DNA fac perchezitii, luni seara, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostul.

Noua cerere DNA pentru arestarea lui Valcov, aprobata de Senat

Actualizare 12:56 A doua cerere a DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Darius Valcov a fost aprobata, in urma cu putin, de plenul Senatului, fiind inregistrate 106 de voturi pentru, 28 impotriva si un vot anulat.

Plenul Camerei Deputatilor va vota miercuri cererea DNA pentru arestarea lui Marko Attila

ACTUALIZARE 15:51 Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota miercuri cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, la finalul sedintei Biroului permanent.

Sorin Oprescu, denuntat la DNA pentru apartenenta la grupul infractional Bilteanu-Papalekas

Furia Arhiepiscopiei Romano-Catolice Romane ARCB), care a obtinut, in 2012, in instanta, demolarea cladirii Cathedral Plaza, l-a ajuns si pe primarul Sorin Oprescu, care s-a trezit cu o plangere penala la DNA, fiind acuzat de apartenenta la un grup infractional organizat, alaturi de Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu, ambii deja cercetati de DIICOT.

Horia Georgescu, adus la DNA pentru audieri in dosarul privind coruptia de la ANRP

Horia Georgescu, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, a fost dus miercuri din Arestul Politiei Capitalei la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, in dosarul privind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )