Libnet.ro
UNICEF

00:07

Managerul si seful de achizitii al Spitalului Socola, retinuti de DNA pentru abuz in serviciu

B1 B1,
Managerul si seful de achizitii al Spitalului Socola, retinuti de DNA pentru abuz in serviciu

Managerul si seful de achizitii de la Spitalul Psihiatric Socola din Iasi au fost retinuti de catre DNA, in urma perchezitiilor incepute marti, potrivit unui comunicat de presa emis de DNA. Managerul Spitalu. continuă pe B1

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale. Fostul sef al Serviciului Achizitii, ARESTAT

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, RETINUT in dosarul privind angajari ilegale

UPDATE: Managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iasi a fost retinut in dosarul privind angajari ilegale, dupa aproape 12 ore de audieri, potrivit Mediafax.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al R. Moldova, adus la DNA pentru a fi audiat

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. Lucinschi nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, potrivit Mediafax.

Fiul fostului presedinte al Moldovei Petru Lucinschi a fost adus la DNA pentru audieri

UPDATE: Sergiu Lucinschi a fost adus la sediul DNA pentru audieri, dupa ce au fost efectuate perchezitii la domiciliul sau. Procurorii DNA fac perchezitii, luni seara, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostul.

Amantlacul de la spitalul de nebuni. Seful de la Achizitii a trucat un concurs pentru sotul amantei din spital. Managerul si un fost procuror au fost retinuti de DNA

Ancheta derulata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi a pornit dupa ce seful Serviciului de Achizitii ar fi trucat un concurs de angajare pentru sotul unei subalterne cu care avea o relatie extraconjugala. Totul s-ar fi petrecut cu stiinta managerului unitatii, Lucian Burlea, retinut marti noapte.

UPDATE: Managerul Spitalului Socola, dus cu mascatii la audieri

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii la Spitalul de Psihiatrie Socola, din Iasi, intr-un dosar care vizeaza achizitii publice frauduloase si angajari ilegale, informeaza Mediafax.

Noua cerere DNA pentru arestarea lui Valcov, aprobata de Senat

Actualizare 12:56 A doua cerere a DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Darius Valcov a fost aprobata, in urma cu putin, de plenul Senatului, fiind inregistrate 106 de voturi pentru, 28 impotriva si un vot anulat.

Plenul Camerei Deputatilor va vota miercuri cererea DNA pentru arestarea lui Marko Attila

ACTUALIZARE 15:51 Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota miercuri cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, la finalul sedintei Biroului permanent.

Sorin Oprescu, denuntat la DNA pentru apartenenta la grupul infractional Bilteanu-Papalekas

Furia Arhiepiscopiei Romano-Catolice Romane ARCB), care a obtinut, in 2012, in instanta, demolarea cladirii Cathedral Plaza, l-a ajuns si pe primarul Sorin Oprescu, care s-a trezit cu o plangere penala la DNA, fiind acuzat de apartenenta la un grup infractional organizat, alaturi de Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu, ambii deja cercetati de DIICOT.

Deputatul PNL Danut Culetu, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu, a demisionat din Parlament

Deputatul PNL Danut Culetu a demisionat din Parlament si s-a suspendat din functiile detinute in partid, intrucat ca nu vrea sa fie o tinta pentru adversarii politici si nici o povara pentru liberali, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )