Libnet.ro
UNICEF

19:30

Decizia de investitii pentru gazele din Marea Neagra, in 2017-2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decizia de investitii pentru gazele din Marea Neagra, in 2017-2018

2015 este un an de foraje si explorari la mare adancime in Marea Neagra pentru Petrom si partenerii sai, a declarat ieri Gabriel Selischi, membru al Directoratului Petrom, responsabil pentru activitatea de Upstream n. r. productie). Astfel, 2016 va fi un an de evaluare tehnica a rezultatelor si a studiilor de pre-fezabilitate, iar decizia de investitii va fi luata in perioada 2017-2018, in functie de rezultate, a subliniat domnia sa. continuă pe Ziarul Bursa

Paza de coasta italiana: Aproximativ 6.000 de refugiati au fost salvati din Marea Mediterana in ultimele 48 de ore

Aproximativ 6. 000 de refugiati au fost recuperati din Marea Mediterana in ultimele 48 de ore, de echipele de salvare ale din Italiei, Germaniei, Marii Britanii si alore tari europene, informeaza DPA, citand.

500 de imigranti au fost salvati din Marea Mediterana de o nava britanica

500 de imigranti au fost salvati din Marea Mediterana de catre o nava britanica, dupa ce ieri alti 2 000 de imigranti au fost salvati, transmite Reuters, citata de Mediafax. Potrivit Ministerului britanic.

FOTO. SUA vor sa instaleze TUNURI ELECTROMAGNETICE pe navele care patruleaza in Mediterana si in Marea Neagra

Fortele Navale ale SUA isi propun sa instaleze viitoarele tunuri electromagnetice la bordul distrugatoarelor din clasa Arleigh Burke.

Mircea Ursache (ASF): Au loc negocieri cu mai multe fonduri de investitii pentru salvarea Astra

Prospectul pentru a doua majorare de capital la compania Astra a fost aprobat, iar in aceste zile au loc negocieri cu mai multe fonduri de investitii, intre care unul chinez, a declarat, ieri, Mircea Ursache, vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), intr-o conferinta de specialitate.

Investitie de 250.000 de euro pentru compania din spatele 2Parale

2Performant Network S. , compania sub care opereaza brandul 2Parale, a primit o runda de investitii in valoare de 250. 000 de euro, la inceputul lunii mai 2015. Investitia este destinata dezvoltarii retelei 2Parale. ro si a serviciilor de performance.

Afaceri in crestere pentru companiile din zona TV, radio si print ale Intact Media Group

Companiile din zona TV, radio si print ale Intact Media Grup au raportat cresteri ale cifrei de afaceri pentru anul 2014, cel mai semnificativ rulaj fiind raportat de televiziunea de stiri a grupului, Antena 3, care a consemnat o cifra de afaceri de 15,415 milioane de euro.

Lovitura pentru Ponta din partea socialistilor europeni

Socialistii din Parlamentul European PE) sunt de acord cu dezbaterea in plenul Parlamentului cazul lui Victor Ponta, care a fost pus sub urmarire penala.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, declara pentru presa din Ungaria ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, pentru un site maghiar ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze. Conform acestuia, pierderile suferite de Romania in urma acestui scandal sunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )