Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri din dosarul ANRP: Omul de afaceri Gheorghe Stelian spune ca i-a dat lui Dorin Cocos 10 milioane de euro

B1 B1,
Dezvaluiri din dosarul ANRP: Omul de afaceri Gheorghe Stelian spune ca i-a dat lui Dorin Cocos 10 milioane de euro

Au aparut dezvaluiri din motivarea arestarii fostei sefe ANRP, Crinuta Dumitrean. Omul de afaceri Gheorghe Stelian le-a vorbit judecatorilor despre circuitul spagii din dosar. Acesta sustine ca i s-au cerut 10. continuă pe B1

Dosarul despagubirilor: Omul de afaceri Gheorghe Stelian sustine ca i-a dat 10 milioane euro lui Cocos pentru solutionarea dosarului de la ANRP

Omul de afaceri Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, ca sa intervina la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, pentru solutionarea dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, informeaza Mediafax.

VIDEO Dosarul Alinei Bica Motivarea arestarii preventive a fostei sefe ANRP Crinuta Dumitrean: Gheorghe Stelian sustine ca i-a dat lui Dorin Cocos 10 milioane de euro pentru a primi despagubiri de la ANRP

Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, pentru a interveni la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, in vederea solutionarii dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, relateaza Mediafax.

UPDATE. DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie.

DNA preia anchetarea tuturor plangerilor din dosarul Votul in diaspora. Sunt suspectate fapte de coruptie. DNA a cerut procurorului general Tiberiu Nitu transferarea dosarului privind votul din diaspora deoarece au aparut indicii potrivit carora inalti demnitari au comis fapte conexe celor de coruptie pentru a impiedica sute de mii de romani sa-si exercite dreptul la vot. Tiberiu Nitu a acceptat solicitarea DNA.

Seful Consiliului Judetean Hunedoara, retinut impreuna cu celelalte patru persoane din dosarul sau

Seful Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru fapte de coruptie, vor fi cercetati sub.

Comisiile din Parlament RESPING omul lui Basescu la CNA

Comisiile comune de Cultura din Camera Deputatilor si Senat au respins nominalizarea Narcisei Iorga in CNA. in urma unei sedinte secrete, la care presa nu a avut acces, membrii comisiei de Cultura au votat.

Cine sunt retinutii din dosarul MediaPro: fiul Ruxandrei Ion, printre nume

Mai multi sefi financiari si directori din cadrul Studiourilor MediaPro au fost retinuti dupa audierile de ieri, facute de procurorii Parchetului Capitale. 11 dintre cei 32 de suspecti audiati au ajuns astfel in arest, potrivit paginademedia. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )