Libnet.ro
UNICEF

23:00

Directorul APM Alba, schimbat din functie dupa ce a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Directorul APM Alba, schimbat din functie dupa ce a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Directorul PSD al APM Alba, Mihaela Miha Dehelean, a fost schimbat din functie ca urmare a inculparii si trimiterii in judecata intr-un dosar de coruptie. Locul acesteia a fost luat in regim de interimat de Iosif Nicolae Pienar, fost primar in comuna Vintu de Jos in perioada 2000 - 2004. continuă pe Adevărul

Primarul Constantei, Radu Mazare, SUSPENDAT din functie dupa ce a fost arestat

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost suspendat din functia pe care o detinede 15 ani, dupa ce pe numele sau a fost emis mandat de arestare preventiva, a decisprefectului judetului, potrivit unui.

Zoltan Kovacs retrogradat din functie dupa scandalul Ianis Hagi. Bogdan Vintila, demis din functia pentru rezultatele slabe ale echipei Under 17

In urma ratarii calificarii la Euro 2015 a echipei Under 17, Comisia Tehnica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat demiterea antrenorului Bogdan Arges Vintila, iar pentru comportament neadecvat a.

Bogdan Vintila, demis din functia de selectioner al echipei Under 17 a Romaniei - Zoltan Kovacs, retrogadat din functie

Comisia Tehnica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a hotarat demiterea antrenorului Bogdan Arges Vintila, dupa ce echipa Under 17 a Romaniei a ratat calificarea la Euro 2015. De asemenea, Zoltan Kovacs coordonatorul loturilor nationale) a fost retrogradat din functie - a jignit mai multi componenti ai nationalei de juniori U17, printre care si Ianis Hagi.

Primarii Radu Mazare si Marian Vanghelie, suspendati din functie

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, si edilul din Constanta, Radu Mazare, au fost suspendati din functii. Cei doi sunt arestati preventiv.

Radu Mazare, suspendat din functie. Constanta ramane fara primar

Radu Mazare a fost suspendat de catre prefectul judetului Constanta din functia de primar al Constantei, pe care o ocupa de 15 ani. Radu Mazare este arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe.

Primarul Constantei, Radu Mazare, suspendat din functie

Radu Mazare, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, a fost suspendat de catre prefectul judetului Constanta din functia de primar al Constantei, informeaza Mediafax.

Gigi Becali iese din inchisoare dupa ce a scris doua carti si a executat o treime din pedeapsa

Gigi Becali va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare, decizia fiind luata, vineri, de Tribunalul Constanta, care a respins contestatia procurorilor DNA.

Aceasta vioara desprinsa din Alien a fost imprimata 3D

Perfect functionala si cu un design ce ne aduce aminte de filmele Alien, creatia alaturata este o vioara imprimata 3D cu numele de Piezoelectric Violin. Pare mai degraba o arma fatala decat un instrument muzical, dar Piezoelectric Violin face parte dintr-o noua expozitie temporara formata din instrumente muzicale realizate prin imprimare 3D. Imprimantele 3D au [] Aceasta vioara desprinsa din Alien a fost imprimata 3D Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Centrala nucleara Emsland din Germania a fost inchisa, in urma unui incident

Centrala nucleara Emsland din Germania a fost inchisa temporar in urma unui incident de securitate, a anuntat vineri Ministerul Mediului din landul Saxonia Inferioara, precizand ca nu s-au inregistrat scurgeri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )