Libnet.ro
UNICEF

20:00

DNA cere inchisoare cu suspendare pentru judecatorul Toni Neacsu

Adevărul Adevărul,
DNA cere inchisoare cu suspendare pentru judecatorul Toni Neacsu

Procurorii DNA au cerut, miercuri, la Instanta Suprema, ca fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Toni Neacsu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, sa fie condamnat la inchisoare, aratand ca se poate dispune suspendarea executarii pedepsei. continuă pe Adevărul

Procurorii DNA cer inchisoare cu suspendare pentru fostul membru CSM Toni Neacsu

Procurorii DNA au cerut, miercuri, la ICCJ, ca fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Toni Neacsu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, sa fie condamnat la inchisoare, relateaza Mediafax.

Patru gorjeni au fost condamnati la inchisoare cu suspendare pentru implicare in obtinerea de permise auto false

Patru persoane au primit condamnari definitive la inchisoare cu suspendare, miercuri, dupa ce au luat parte la obtinerea de permise auto pentru terti care nu aveau pregatirea necesara. Astfel, Gheorghe Fratilesc.

Sapte tineri condamnati de Tribunalul Alba la inchisoare cu suspendare pentru frauda pe internet

Sapte tineri judecati de aproape patru ani pentru infractiuni de inselaciune prin internet au fost condamnati de Tribunalul Alba la inchisoare cu suspendare. Inculpatii au beneficiat de legea penala mai favorabila si de faptul ca una dintre infractiunile pentru care au fost trimisi in judecata a fost dezincriminata.

Directorul Azomures cere Executivului subventii pentru marii consumatori de gaz

Directorul combinatului Azomures din Targu Mures, Mihai Anitei, sustine ca Executivul trebuie sa faca demersuri pe langa CE pentru subventionarea indirecta a marilor consumatori de gaz, pentru ca, altfel, ei nu vor face fata preturilor impuse la gaz de catre producatori si se vor inchide, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )