Libnet.ro
UNICEF

20:00

Patru gorjeni au fost condamnati la inchisoare cu suspendare pentru implicare in obtinerea de permise auto false

B1 B1,
Patru gorjeni au fost condamnati la inchisoare cu suspendare pentru implicare in obtinerea de permise auto false

Patru persoane au primit condamnari definitive la inchisoare cu suspendare, miercuri, dupa ce au luat parte la obtinerea de permise auto pentru terti care nu aveau pregatirea necesara. Astfel, Gheorghe Fratilesc. continuă pe B1

Sapte tineri condamnati de Tribunalul Alba la inchisoare cu suspendare pentru frauda pe internet

Sapte tineri judecati de aproape patru ani pentru infractiuni de inselaciune prin internet au fost condamnati de Tribunalul Alba la inchisoare cu suspendare. Inculpatii au beneficiat de legea penala mai favorabila si de faptul ca una dintre infractiunile pentru care au fost trimisi in judecata a fost dezincriminata.

DNA cere inchisoare cu suspendare pentru judecatorul Toni Neacsu

Procurorii DNA au cerut, miercuri, la Instanta Suprema, ca fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Toni Neacsu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, sa fie condamnat la inchisoare, aratand ca se poate dispune suspendarea executarii pedepsei.

Procurorii DNA cer inchisoare cu suspendare pentru fostul membru CSM Toni Neacsu

Procurorii DNA au cerut, miercuri, la ICCJ, ca fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Toni Neacsu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, sa fie condamnat la inchisoare, relateaza Mediafax.

De ce au fost condamnati cu executare 11 politisti rutieri de la Iasi, acuzati de coruptie

In motivarea Tribunalului se arata ca gravitatea faptele agentilor condamnati pentru coruptie este potentata de statutul de politist al acestora.

Incendiu intr-un restaurant din Constanta: trei persoane au murit si patru au fost ranite

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, sambata noapte, in urma unui incendiu izbucnit intr-un restaurant din centrul municipiului Constanta, focul, care a afectat o cladire cu doua etaje in care mai functionau un pub si un cazino, fiind.

Atleta jamaicana Sherone Simpson a fost suspendata 18 luni pentru dopaj

Agentia antidoping din Jamaica a decis sa o suspende pe atleta jamaicana Sherone Simpson, medaliata cu argint la 100 metri la Jocurile Olimpice de la Beijing, pentru 18 luni, relateaza AFP. Simpson, 29 de ani, a.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )