Libnet.ro
UNICEF

18:00

Procurorii DNA cer inchisoare cu suspendare pentru fostul membru CSM Toni Neacsu

România Liberă România Liberă,
Procurorii DNA cer inchisoare cu suspendare pentru fostul membru CSM Toni Neacsu

Procurorii DNA au cerut, miercuri, la ICCJ, ca fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Toni Neacsu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, sa fie condamnat la inchisoare, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

DNA cere inchisoare cu suspendare pentru judecatorul Toni Neacsu

Procurorii DNA au cerut, miercuri, la Instanta Suprema, ca fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Toni Neacsu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, sa fie condamnat la inchisoare, aratand ca se poate dispune suspendarea executarii pedepsei.

Patru gorjeni au fost condamnati la inchisoare cu suspendare pentru implicare in obtinerea de permise auto false

Patru persoane au primit condamnari definitive la inchisoare cu suspendare, miercuri, dupa ce au luat parte la obtinerea de permise auto pentru terti care nu aveau pregatirea necesara. Astfel, Gheorghe Fratilesc.

Sapte tineri condamnati de Tribunalul Alba la inchisoare cu suspendare pentru frauda pe internet

Sapte tineri judecati de aproape patru ani pentru infractiuni de inselaciune prin internet au fost condamnati de Tribunalul Alba la inchisoare cu suspendare. Inculpatii au beneficiat de legea penala mai favorabila si de faptul ca una dintre infractiunile pentru care au fost trimisi in judecata a fost dezincriminata.

Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit ieftin case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in urma audierilor de la sediul central al DNA, relateazaMediafax. Edilul va fi prezentat.

Radu Mazare a fost RETINUT de procurorii DNA

20 - Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, in urma audierilor de la sediul central al DNA. Radu Mazare a fost audiat lde procurorii DNA, dupa ce a.

Procurorii DNA continua audierile in cazul presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti

Procurorii DNA continua audierile in ancheta care-i vizeaza pe seful Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, seful IPJ si liderul PSD Orsova. Cei trei au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Nicusor Constantinescu pleaca in Statele Unite. Presedintele Consiliului Judetean nu rateaza ocazia sa acuze procurorii DNA de abuz

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pleaca in Statele Unite ale Americii sa se opereze. Seful judetului nu a ratat o ultima ocazie de a-i acuza pe procurorii DNA de abuz, dupa ce acestia l-au retinut pe primarul Radu Mazare.

Radu Mazare, retinut de procurorii DNA: Am construit cel mai ieftin din Romania case pentru saraci si uite cu ce m-am ales (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost retinut, marti, de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, in urma audierilor de la sediul central al DNA, relateazaMediafax. Edilul va fi prezentat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )