Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cere un nou aviz de arestare a deputatului Marko Atilla Gabor, acuzat de abuz in serviciu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA cere un nou aviz de arestare a deputatului Marko Atilla Gabor, acuzat de abuz in serviciu

Procurorii DNA cer un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro. continuă pe Wall-Street Ro

DNA cere nou aviz de arestare a deputatului Marko Attila

ACTUALIZARE 16:47 Nitu i-a transmis ministrului Justitiei cererea DNA Procurorul General al PiCCJ, Tiberiu Nitu, a transmis ministrului Justitiei cererea insotita de referatul cauzei, in baza carora sa solicite Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Marko Attila, acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu.

DNA cere un nou aviz de arestare a deputatului Marko Attila

Procurorii DNA cer un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de.

DNA cere un nou aviz de arestare a lui Darius Valcov, pentru alte fapte de coruptie

DNA cere un nou aviz pentru arestarea lui Darius Valcov, suspectat ca a folosit informatii obtinute cand a fost primar, senator si ministru, pentru a sprijini firme pe care le administreaza prin interpusi, procurorii precizand ca el ar fi obtinut.

DNA cere un nou aviz de arestare a lui Valcov, pentru alte fapte de coruptie. Vot nedecis in Comisie in cazul cererii initiale a DNA

30 - Comisia juridica a Senatului nu a putut, da, marti, un vot in favoarea sau impotriva cererii initiale a DNA de retinere si arestare preventiva a senatorului Darius Valcov,.

DNA cere un nou aviz pentru arestarea deputatului fugar Marko Attila Gabor

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis Parchetului General referatul prin care cere Camerei Deputatilor incuviintare retinerii si arestarii preventive a deputatului Marko Attila Gabor, pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave.

DNA cere Camerei Deputatilor un nou aviz pentru retinerea si arestarea lui Marko Attila

Directia Nationala Anticoruptie DNA) solicita Parlamentului un nou aviz de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor, pentru savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, in dosarul despagubirilor supraevaluate. Reamintim ca, in decembrie 2014, la o zi dupa ce Camera Deputatilor a incuviintat retinerea si arestarea lui Marko Attila in dosarul fostei sefe DIICOT Alina Bica, deputatul UDMR a plecat in Ungaria.

DNA cere aviz de arestare pentru deputatul Marko Attila pentru trei infractiuni de abuz in serviciu in dosarul ANRP

Procurorii DNAcer incuviintarea retinerii si arestarii pentru deputatul Marko Attila pentru trei infractiuni de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in dosarul ANRP, informeaaza B1 TV. Este.

Sefa DNA cere sesizarea CCR, dupa votul in cazul lui Sova

Dupa ce Senatul a votat impotriva cererii de arestare a lui Dan Sova, sefa DNA a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, in care a precizat ca se impune sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru solutionarea conflictului de natura constitutionala creat intre puterile statului, ca urmare a faptului ca Senatul a refuzat sa raspunda cererii formulate de procurori, potrivit unui comunicat DNA.

Noi fapte penale: Ministrul Valcov a cumparat lingouri de aur si tablouri de valoare, pe care le-a ascuns intr-un seif. DNA cere arestarea senatorului

Procurorii anticoruptie cer aviz pentru incuviintarea urmaririi penale si arestarea senatorului Darius Valcov pentru noi fapte de coruptie, savarsite in perioada cand a fost ministru al Finantelor.

DNA cere din nou arestarea lui Valcov

ACTUALIZARE 14:23 Nitu a trimis Senatului noua cerere a DNA privindu-l pe Valcov Procurorul General Tiberiu Nitu a transmis ministrului Justitiei cererea DNA insotita de referat pentru a solicita Senatului incuviintarea efectuarii in continuare a urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive a senatorului Darius Valcov, acuzat de acte de comert, incompatibile cu functia ori de incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei. * Procurorii au gasit lingouri de aur si tablouri in seiful ministrului .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )