Libnet.ro
UNICEF

23:00

DNA cere Camerei Deputatilor un nou aviz pentru retinerea si arestarea lui Marko Attila

Hotnews Hotnews,
 DNA cere Camerei Deputatilor un nou aviz pentru retinerea si arestarea lui Marko Attila

Directia Nationala Anticoruptie DNA) solicita Parlamentului un nou aviz de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul deputatului UDMR Marko Attila Gabor, pentru savarsirea a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, in dosarul despagubirilor supraevaluate. Reamintim ca, in decembrie 2014, la o zi dupa ce Camera Deputatilor a incuviintat retinerea si arestarea lui Marko Attila in dosarul fostei sefe DIICOT Alina Bica, deputatul UDMR a plecat in Ungaria. continuă pe Hotnews

DNA cere un nou aviz pentru arestarea deputatului fugar Marko Attila Gabor

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis Parchetului General referatul prin care cere Camerei Deputatilor incuviintare retinerii si arestarii preventive a deputatului Marko Attila Gabor, pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave.

Aviz pentru RETINEREA si ARESTAREA lui Theodor Nicolescu. Plen pentru Sova si Valcov, miercuri

Update 13. 45 -Gorghiu ii cere lui Ponta ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere in cazurile Sova si ValcovUpdate 13. 38 - Plenul pentru vot in cazul lui Dan Sova si Darius Valcov se va reuni miercuri la.

DNA cere un nou aviz de arestare a lui Darius Valcov, pentru alte fapte de coruptie

DNA cere un nou aviz pentru arestarea lui Darius Valcov, suspectat ca a folosit informatii obtinute cand a fost primar, senator si ministru, pentru a sprijini firme pe care le administreaza prin interpusi, procurorii precizand ca el ar fi obtinut.

DNA cere un nou aviz de arestare a deputatului Marko Attila

Procurorii DNA cer un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de.

DNA cere un nou aviz de arestare a deputatului Marko Atilla Gabor, acuzat de abuz in serviciu

Procurorii DNA cer un nou aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila Gabor, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu privind acordarea de despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro.

DNA cere nou aviz de arestare a deputatului Marko Attila

ACTUALIZARE 16:47 Nitu i-a transmis ministrului Justitiei cererea DNA Procurorul General al PiCCJ, Tiberiu Nitu, a transmis ministrului Justitiei cererea insotita de referatul cauzei, in baza carora sa solicite Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Marko Attila, acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu.

Noi fapte penale: Ministrul Valcov a cumparat lingouri de aur si tablouri de valoare, pe care le-a ascuns intr-un seif. DNA cere arestarea senatorului

Procurorii anticoruptie cer aviz pentru incuviintarea urmaririi penale si arestarea senatorului Darius Valcov pentru noi fapte de coruptie, savarsite in perioada cand a fost ministru al Finantelor.

Cererea de retinere si arestare preventiva a lui Theodor Nicolescu va fi discutata miercuri in plenul Camerei Deputatilor

Solicitarea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului PNL Theodor Nicolescu va fi discutata in plenul Camerei Deputatilor miercuri, de la ora 15. 30, a anuntat luni deputatul Niculae.

Gorghiu: PNL va contesta la CCR modificarile la Regulamentul Camerei Deputatilor

PNL se opune categoric oricaror modificari ale Regulamentului Camerei Deputatilor prin care se ingreuneaza procedurile de avizare a cererilor justitiei, a anuntat astazi copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca liberalii vor contesta acest nou proiect de regulament la Curtea Constitutionala.

Alina Gorghiu, scrisoare deschisa catre Victor Ponta: Cereti parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova si Darius Valcov

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a adresat luni, o scrisoare deshisa premierului Victor Ponta prin care ii cere acestuia, ca la randul sau, sa le ceara parlamentarilor PSD sa voteze pentru retinerea si arestarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )