Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane au murit, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren, la Huedin

Antena3 Antena3,
Doua persoane au murit, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren, la Huedin

Update 11. 35 - Persoana care a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se afla a fost lovit de un tren in localitatea clujeana Huedin a murit la spital. Circulatia rutiera si cea feroviara,. continuă pe Antena3

Un mort si un ranit dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren, la Huedin

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata din localitatea clujeana HuedinSoferul microbuzului nu.

Cluj: O persoana a murit, iar alta a fost ranita, dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren in localitatea Huedin

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, miercuri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferata in judetul Cluj, informeaza Mediafax. Accidentul a.

Atena: Doua persoane ranite intr-un tribunal, dupa ce o femeie a tras cu arma asupra lor.

Doua persoane au fost ranite luni dimineata dupa ce o femeie a deschis focul, in cladirea unui tribunal din Atena, au anuntat surse judiciare si din cadrul politiei, relateaza AFP, citata de Mediafax. O femeie a tras asupra a doua persoane care asteptau sa fie interogate de catre un judecator de instructie intr-o cladire apartinand unui tribunal din Atena, a anuntat Panayiota Fakou, sefa Parchetului din Atena. Potrivit unei surse judiciare, una dintre persoane a fost grav ranita, iar viata .

Doua persoane au fost ranite in urma izbucnirii unui incendiu pe un aeroport din Turcia

Doua persoane au fost ranite si numeroase altele au inhalat fum dupa izbucnirea unui incendiu, duminica, pe un aeroport din sudul Turciei, la bordul unui avion care urma sa decoleze spre Norvegia, informeaza.

Emotii la congresul PPE: Doua persoane au lesinat la Palatul Parlamentului

De la congresul PPE nu au lipsit nici momentele tensionate. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce au lesinat miercuri dimineata. in Palatul Parlamentului sunt mai multe echipaje SMURD.

O fetita de 7 ani a murit dupa ce s-a accidentat la un loc de joaca dintr-un mall

O fetita de 7 ani a murit in timp ce se afla intr-un spatiu de joaca dintr-un mall din Alba Iulia, informeaza Gandul. Fetita s-a lovit in timp ce se juca si s-a ciocnit cu un alt copil pe un tobogan.

A murit Norodom Sihanouk, fost rege al Cambodgiei si figura marcanta a secolului XX

Fostul rege al Cambodgiei Norodom Sihanouk, care a marcat istoria celei de-a doua parti a secolului XX si este venerat si acum in tara sa, dupa ce a reusit sa mentina unitatea de-a lungul a decenii de razboi, a murit luni, la Beijing, la varsta de 89 de ani, scrie AFP.

A MURIT Claude Cheysson, fost ministru de Externe al lui Francois Mitterand.

Claude Cheysson, fost ministru de Externe al lui Francois Mitterand, a decedat luni la domiciliul sau din Paris in urma unei boli indelungate, la varsta de 92 de ani, a anuntat marti familia sa, citata de AFP, potrivit Mediafax. Claude Cheysson a fost ministru de Externe la inceputul primului mandat al lui Francois Mitterand, in perioada 1981-1984. Nascut la 13 aprilie 1920 la Paris, dupa studii stralucite Scoala Normala Superioara, Politehnica, Scoala Nationala de Administratie), a intrat .

Un barbat a murit dupa ce tractorul in care se afla s-a rasturnat pe un camp

Un barbat a murit si altul a fost ranit, sambata, dupa ce tractorul in care se aflau s-a rasturnat pe un camp, la marginea localitatii argesene Harsesti. Tractorul cu remorca, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )