Libnet.ro
UNICEF

15:31

Dragnea: PSD are nevoie de Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Dragnea: PSD are nevoie de Victor Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, la Antena3, ca in cursul zilei de luni urmeaza sa aiba o intrevedere, la sediul partidului, cu fostul premier Victor Ponta, transmite Agerpres. Potrivit lui Dragnea, PSD are nevoie de Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Sustin fundatia lui Victor Ponta. Este foarte bine ca isi foloseste experienta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie. M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat .

PSD are conturile blocate

ACTUALIZARE 14:02 Dragnea: Ponta trebuie sa candideze la parlamentare, este un om valoros si de viitor Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi la Piatra Neamt, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in continuare in politica si sa candideze la alegerile parlamentare, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 13:37 Dragnea: Pot discuta cu Oprea sau Tariceanu dupa ce PSD va stabili politica de aliante *ACTUALIZARE 13:35 Dragnea: Daca ai conturile blocate nu poti depune liste; pana la finalul lunii vor fi achitate cotizatiile restante *ACTUALIZARE 12:34 Dragnea: in prima parte a lunii februarie, PSD isi va definitiva listele de candidati pentru locale *ACTUALIZARE 12:23 Dragnea: Nu suntem foarte multumiti de activitatea Guvernului.

Liviu Dragnea, despre soarta lui Victor Ponta in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul special al lui Radu Tudor in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire. Dragnea a fost intrebat care va fi soarta lui Victor Ponta in PSD.

Dragnea: Victor Ponta trebuie sa candideze la alegerile parlamentare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Piatra Neamt, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in continuare in politica si sa candideze la alegerile parlamentare. Mediafax aminteste ca declaratia liderului PSD vine in contextul anuntului facut de Ponta ca va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj.

Un mare adversar al lui Victor Ponta, urmarit penal intr-un dosar al DNA

Dupa ce ani de zile l-a atacat pe seful sau de partid, Victor Ponta, pentru cele mai diverse motive, acum el are probleme cu justitia. Este vorba despre senatorul PSD Valer Marian, care a intrat in vizorul DNA, int.

Reactia lui Klaus Iohannis la atacul lansat de Victor Ponta

Nu ma preocupa scrierile acestui domn, a comentat Klaus Iohannis mesajul dur transmis de Victor Ponta pe Facebook, referitor la situatia din Republica Moldova. Victor Ponta sustine ca in Republica Moldova.

Dan Mihalache, atac dur la Victor Ponta: Este de o ipocrizie care trece de limita bunului-simt

Seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, a lansat, duminica, pe Facebook, un atac dur la adresa fostului premier Victor Ponta, afirmand ca, in privinta comentariilor acestuia despre situatia din Republica.

Victor Ponta iese din nou la atac: Daca nu ar fi de plans, am putea rade!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, din cauza atitudinii acestuia fata de miscarile politice din Republica Moldova. Dupa ce a scris ca in Republica Moldova este haos.

Victor Ponta, mesaj dur pe Facebook: Am exportat prostia la Chisinau. Iohannis ar trebui sa fie decorat de Putin

Victor Ponta sustine ca in Republica Moldova este haos total, victoria fortelor pro-ruse fiind o certitudine, in conditiile in care Romania a reusit in ultimele luni sa exporte peste Prut prostia, miopia si.

Procesul privind infiintarea fundatiei lui Victor Ponta, amanat cu o saptamana

Judecatoria sectorului 5 a amanat joi, pentru data de 21 ianuarie, judecarea cererii de acordare a personalitatii juridice Asociatiei Black Sea Regional Cooperation Projects 2020, condusa de fostul premier Victor Ponta, scrie in decizia instantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )