Libnet.ro
UNICEF

15:31

Liviu Dragnea, despre soarta lui Victor Ponta in PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre soarta lui Victor Ponta in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul special al lui Radu Tudor in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire. Dragnea a fost intrebat care va fi soarta lui Victor Ponta in PSD. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Sustin fundatia lui Victor Ponta. Este foarte bine ca isi foloseste experienta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie. M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat .

Dragnea, despre politica de aliante a PSD: Am luat in carca multe partide si ne-am pacalit

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, intrebat despre politica de aliante a partidului, ca PSD urmeaza sa decida cum va actiona, avand in vedere ca, de-a lungul timpul, social-democratii au luat in carca multe partide, care apoi au devenit brusc independente, PSD fiind pacalit.

Liviu Dragnea: Nu suntem foarte multumiti de activitatea Guvernului. PSD va face o analiza in februarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu este foarte multumit de activitatea Guvernului, criticand unele decizii, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in.

Dragnea: PSD are nevoie de Victor Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, la Antena3, ca in cursul zilei de luni urmeaza sa aiba o intrevedere, la sediul partidului, cu fostul premier Victor Ponta, transmite Agerpres. Potrivit lui Dragnea, PSD are nevoie de Victor Ponta.

Dragnea: Victor Ponta trebuie sa candideze la alegerile parlamentare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Piatra Neamt, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in continuare in politica si sa candideze la alegerile parlamentare. Mediafax aminteste ca declaratia liderului PSD vine in contextul anuntului facut de Ponta ca va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj.

Dancu, clarificari despre sefia PSD: Am o relatie de prietenie cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, miercuri seara, intr-o emisiune la TVR, ca nu vrea sa fie presedintele PSD si ca are o relatie de prietenie cu actualul sef al social-democratilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, apel catre politicieni, de ziua poetului national: Cititi-l pe Eminescu in profunzime!

De ziua poetului national, liderii PSD au fost prezenti la Piatra Neamt unde sunt programate sa se desfasoare in acest week-end doua intruniri importante ale partidului. Cu aceasta ocazie, presedintele Liviu Dragnea a vorbit despre opera lui Eminescu dupa ce a depus o coroana la bustul poetului.

Un mare adversar al lui Victor Ponta, urmarit penal intr-un dosar al DNA

Dupa ce ani de zile l-a atacat pe seful sau de partid, Victor Ponta, pentru cele mai diverse motive, acum el are probleme cu justitia. Este vorba despre senatorul PSD Valer Marian, care a intrat in vizorul DNA, int.

Liviu Dragnea: candidatul PSD pentru functia de primar al Constantei este Decebal Fagadau

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat sambata ca partidul are doar doi candidati certi pentru functia de primar de municipiu resedinta de judet: la Iasi pe Mihai Chirica si la Constanta pe Decebal Fagadau.

Liviu Dragnea: PSD sustine legea darii in plata

ACTUALIZARE 15:03 PSD sustine legea darii in plata, iar eventualele puncte care avantajeaza injust anumite categorii pot fi excluse, a declarat astazi, la Piatra Neamt, presedintele partidului, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 14:29 Dragnea: Sustin marirea salariilor demnitarilor daca face parte din legea mare a salarizarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )