Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea: Nu suntem foarte multumiti de activitatea Guvernului. PSD va face o analiza in februarie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Nu suntem foarte multumiti de activitatea Guvernului. PSD va face o analiza in februarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu este foarte multumit de activitatea Guvernului, criticand unele decizii, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea, dupa sedinta cu baronii PSD: Nu suntem multumiti de activitatea Guvernului. Nu ne-a picat bine schimbarea directorului Romsilva

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a declarat nemultumit de activitatea de pana acum a Guvernului Ciolos, aratand ca PSD va face in perioada urmatoare o analiza privind fiecare Minister, insa repinge ideea depunerii unei motiuni de cenzura.

PSD are conturile blocate

ACTUALIZARE 14:02 Dragnea: Ponta trebuie sa candideze la parlamentare, este un om valoros si de viitor Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi la Piatra Neamt, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in continuare in politica si sa candideze la alegerile parlamentare, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 13:37 Dragnea: Pot discuta cu Oprea sau Tariceanu dupa ce PSD va stabili politica de aliante *ACTUALIZARE 13:35 Dragnea: Daca ai conturile blocate nu poti depune liste; pana la finalul lunii vor fi achitate cotizatiile restante *ACTUALIZARE 12:34 Dragnea: in prima parte a lunii februarie, PSD isi va definitiva listele de candidati pentru locale *ACTUALIZARE 12:23 Dragnea: Nu suntem foarte multumiti de activitatea Guvernului.

UPDATE: PSD, nemultumit de activitatea guvernului Ciolos. Dragnea: Vom analiza activitatea fiecarui ministru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, ca nu este foarte multumit de activitatea Guvernului, criticand unele decizii, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in calcul depunerea unor motiuni simple sau de cenzura, anunta Mediafax.

Liviu Dragnea: Sustin fundatia lui Victor Ponta. Este foarte bine ca isi foloseste experienta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie. M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat .

Liviu Dragnea: candidatul PSD pentru functia de primar al Constantei este Decebal Fagadau

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat sambata ca partidul are doar doi candidati certi pentru functia de primar de municipiu resedinta de judet: la Iasi pe Mihai Chirica si la Constanta pe Decebal Fagadau.

Liviu Dragnea: PSD sustine legea darii in plata

ACTUALIZARE 15:03 PSD sustine legea darii in plata, iar eventualele puncte care avantajeaza injust anumite categorii pot fi excluse, a declarat astazi, la Piatra Neamt, presedintele partidului, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 14:29 Dragnea: Sustin marirea salariilor demnitarilor daca face parte din legea mare a salarizarii.

Liviu Dragnea: Membrii PSD au restante de 1,7 mil. de lei la cotizatii. Situatia datoriilor se va rezolva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, sambata, blocarea unui cont al partidului, dar a precizat ca situatia se va rezolva pana la finalul lunii, pentru ca altfel nu vor putea fi depuse listele de candidati in alegeri, in conditiile in care.

Dancu, clarificari despre sefia PSD: Am o relatie de prietenie cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, miercuri seara, intr-o emisiune la TVR, ca nu vrea sa fie presedintele PSD si ca are o relatie de prietenie cu actualul sef al social-democratilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, apel catre politicieni, de ziua poetului national: Cititi-l pe Eminescu in profunzime!

De ziua poetului national, liderii PSD au fost prezenti la Piatra Neamt unde sunt programate sa se desfasoare in acest week-end doua intruniri importante ale partidului. Cu aceasta ocazie, presedintele Liviu Dragnea a vorbit despre opera lui Eminescu dupa ce a depus o coroana la bustul poetului.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )