Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea: Membrii PSD au restante de 1,7 mil. de lei la cotizatii. Situatia datoriilor se va rezolva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Dragnea: Membrii PSD au restante de 1,7 mil. de lei la cotizatii. Situatia datoriilor se va rezolva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, sambata, blocarea unui cont al partidului, dar a precizat ca situatia se va rezolva pana la finalul lunii, pentru ca altfel nu vor putea fi depuse listele de candidati in alegeri, in conditiile in care. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dragnea: candidatul PSD pentru functia de primar al Constantei este Decebal Fagadau

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat sambata ca partidul are doar doi candidati certi pentru functia de primar de municipiu resedinta de judet: la Iasi pe Mihai Chirica si la Constanta pe Decebal Fagadau.

Liviu Dragnea: PSD sustine legea darii in plata

ACTUALIZARE 15:03 PSD sustine legea darii in plata, iar eventualele puncte care avantajeaza injust anumite categorii pot fi excluse, a declarat astazi, la Piatra Neamt, presedintele partidului, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 14:29 Dragnea: Sustin marirea salariilor demnitarilor daca face parte din legea mare a salarizarii.

Dancu, clarificari despre sefia PSD: Am o relatie de prietenie cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, miercuri seara, intr-o emisiune la TVR, ca nu vrea sa fie presedintele PSD si ca are o relatie de prietenie cu actualul sef al social-democratilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Nu suntem foarte multumiti de activitatea Guvernului. PSD va face o analiza in februarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu este foarte multumit de activitatea Guvernului, criticand unele decizii, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in.

Liviu Dragnea, apel catre politicieni, de ziua poetului national: Cititi-l pe Eminescu in profunzime!

De ziua poetului national, liderii PSD au fost prezenti la Piatra Neamt unde sunt programate sa se desfasoare in acest week-end doua intruniri importante ale partidului. Cu aceasta ocazie, presedintele Liviu Dragnea a vorbit despre opera lui Eminescu dupa ce a depus o coroana la bustul poetului.

Liviu Dragnea: Sustin fundatia lui Victor Ponta. Este foarte bine ca isi foloseste experienta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie. M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )