Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea: candidatul PSD pentru functia de primar al Constantei este Decebal Fagadau

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: candidatul PSD pentru functia de primar al Constantei este Decebal Fagadau

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat sambata ca partidul are doar doi candidati certi pentru functia de primar de municipiu resedinta de judet: la Iasi pe Mihai Chirica si la Constanta pe Decebal Fagadau. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Membrii PSD au restante de 1,7 mil. de lei la cotizatii. Situatia datoriilor se va rezolva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, sambata, blocarea unui cont al partidului, dar a precizat ca situatia se va rezolva pana la finalul lunii, pentru ca altfel nu vor putea fi depuse listele de candidati in alegeri, in conditiile in care.

Liviu Dragnea: PSD sustine legea darii in plata

ACTUALIZARE 15:03 PSD sustine legea darii in plata, iar eventualele puncte care avantajeaza injust anumite categorii pot fi excluse, a declarat astazi, la Piatra Neamt, presedintele partidului, Liviu Dragnea, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 14:29 Dragnea: Sustin marirea salariilor demnitarilor daca face parte din legea mare a salarizarii.

Dancu, clarificari despre sefia PSD: Am o relatie de prietenie cu Liviu Dragnea

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat, miercuri seara, intr-o emisiune la TVR, ca nu vrea sa fie presedintele PSD si ca are o relatie de prietenie cu actualul sef al social-democratilor, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Nu suntem foarte multumiti de activitatea Guvernului. PSD va face o analiza in februarie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca nu este foarte multumit de activitatea Guvernului, criticand unele decizii, precum revocarea directorului Romsilva, iar PSD va face, in luna februarie, o analiza, insa fara a lua in.

Liviu Dragnea, apel catre politicieni, de ziua poetului national: Cititi-l pe Eminescu in profunzime!

De ziua poetului national, liderii PSD au fost prezenti la Piatra Neamt unde sunt programate sa se desfasoare in acest week-end doua intruniri importante ale partidului. Cu aceasta ocazie, presedintele Liviu Dragnea a vorbit despre opera lui Eminescu dupa ce a depus o coroana la bustul poetului.

Liviu Dragnea: Sustin fundatia lui Victor Ponta. Este foarte bine ca isi foloseste experienta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie. M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat .

Criza politica in Republica Moldova. Presedintele a respins candidatura lui Plahotniuc pentru functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a anuntat ca a respins candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier, candidatura ce a fost inaintata miercuri de Partidul Democrat PDM), si a.

R. Moldova: Candidatura lui Plahotniuc pentru functia de premier, respinsa de presedintele Nicolae Timofti

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a respins, miercuri, candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier si a cerut majoritatii parlamentare sa propuna un nou candidat.

Presedintele Nicolae Timofti respinge candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier si cere un alt nume

Presedintele Nicolae Timofti respinge candidatura lui Vlad Plahotniuc pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro Vlad Turcanu, purtatorul de cuvant al presedintelui. Timofti le-a cerut reprezentantilor coalitiei sa propuna un alt nume pana joi la ora 12.

Vlad Plahotniuc, candidatul Partidului Democrat pentru functia de premier al Republicii Moldova

Biroul politic al Partidului Democrat din Republica Moldova PDM) a decis sa-l propuna pe Vlad Plahotniuc la functia de premier, informeaza miercuri Radio Chisinau si Unimedia, potrivit Agerpres. Anuntul a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )