Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dragnea: Victor Ponta trebuie sa candideze la alegerile parlamentare

România Liberă România Liberă,
Dragnea: Victor Ponta trebuie sa candideze la alegerile parlamentare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Piatra Neamt, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in continuare in politica si sa candideze la alegerile parlamentare. Mediafax aminteste ca declaratia liderului PSD vine in contextul anuntului facut de Ponta ca va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj. continuă pe România Liberă

Cum a pierdut Victor Ponta prezidentialele. Miron Mitrea face dezvaluiri incendiare

Miron Mitrea stia ca Victor Ponta va pierde alegerile prezidentiale, a afirmat Razvan Dumitrescu, la Subiectiv, unde a prezentat un pasaj din cartea in care fostul ministru face dezvaluiri incendiare despre.

Liviu Dragnea: Sustin fundatia lui Victor Ponta. Este foarte bine ca isi foloseste experienta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ca sustine initiativa lui Victor Ponta de a-si crea o fundatie. M-am uitat cu atentie in toata aceasta saptamana si am comunicat .

Mesaj pentru Victor Ponta din PSD: El trebuie sa vina spre partid

Valeriu Zgonea este de parere ca Victor Ponta are un viitor luminos in politica dar trebuie sa faca pasul spre partid si nu invers. intrebat ce sanse mai are Victor Ponta in PSD si in politica, Valeriu.

Traian Basescu: Ma tem ca o sa planga PSD dupa Victor Ponta

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, marti, la Romania TV, ca PSD va plange dupa fostul premier Victor Ponta pentru ca partidul nu are alti lideri. Totodata, Traian Basescu l-a criticat si pe actualul prim ministru, Dacian Ciolos.

Reactia lui Klaus Iohannis la atacul lansat de Victor Ponta

Nu ma preocupa scrierile acestui domn, a comentat Klaus Iohannis mesajul dur transmis de Victor Ponta pe Facebook, referitor la situatia din Republica Moldova. Victor Ponta sustine ca in Republica Moldova.

Victor Ponta iese din nou la atac: Daca nu ar fi de plans, am putea rade!

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, din cauza atitudinii acestuia fata de miscarile politice din Republica Moldova. Dupa ce a scris ca in Republica Moldova este haos.

Un mare adversar al lui Victor Ponta, urmarit penal intr-un dosar al DNA

Dupa ce ani de zile l-a atacat pe seful sau de partid, Victor Ponta, pentru cele mai diverse motive, acum el are probleme cu justitia. Este vorba despre senatorul PSD Valer Marian, care a intrat in vizorul DNA, int.

Victor Ponta, mesaj dur pe Facebook: Am exportat prostia la Chisinau. Iohannis ar trebui sa fie decorat de Putin

Victor Ponta sustine ca in Republica Moldova este haos total, victoria fortelor pro-ruse fiind o certitudine, in conditiile in care Romania a reusit in ultimele luni sa exporte peste Prut prostia, miopia si.

Procesul privind infiintarea fundatiei lui Victor Ponta, amanat cu o saptamana

Judecatoria sectorului 5 a amanat joi, pentru data de 21 ianuarie, judecarea cererii de acordare a personalitatii juridice Asociatiei Black Sea Regional Cooperation Projects 2020, condusa de fostul premier Victor Ponta, scrie in decizia instantei.

Lovitura in instanta pentru Victor Ponta: Fundatia sa nu a primit avizul judecatorului

Fostul premier Victor Ponta afla miercuri daca isi poate infiinta propria fundatie. Actele au fost deja depuse, iar judecatorii decid daca dau unda verde proiectului fostului sef al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )