Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Locul trei, o tinta pe care consider ca am atins-o. Ma bucur ca am reusit sa fim al treilea partid (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Locul trei, o tinta pe care consider ca am atins-o. Ma bucur ca am reusit sa fim al treilea partid (VIDEO)

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat duminica seara, dupa primele exit-polluri de la alegerile prezidentiale ca locul trei este o tinta pe care considera ca si-a atins-o, considerand rezultatul drept o. continuă pe B1

VIDEO. Elena Udrea: in continuare, se voteaza pe blocuri mari

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, a declarat ca locul trei obtinut in primul tur al prezidentialelor este o tina, un obiectiv pe care considera ca l-a atins, desi a avut cea mai grea campanie din ultimii 25 ani.

Lupta stransa pentru locul trei la prezidentiale: Batalia se da intre Elena Udrea si Calin Popescu Tariceanu

Potrivit mai multor exit-poll-uri din randul partidelor politice, miza cea mare a actualelor alegeri prezidentiale pare a fi batalia pentru locul trei. Si asta pentru ca, primele doua locuri si deci candidatii.

Exit-poll Realitatea TV: Victor Ponta - 38,2%, Klaus Iohannis - 32,1%, Monica Macovei - 6%, Tariceanu - 6%, Elena Udrea - 6%

Victor Ponta ar fi obtinut 38,2% din voturi, iar Klaus Iohannis l-ar fi urmat pe social-democrat cu 32,1%, potrivit unui exit poll realizat de Realitatea TV si CSOP. Pe locul trei s-ar fi clasat, la egalitate cu 6 procente, Monica Macovei, Elena Udrea si C. Tariceanu. Rezultatele prezinta situatia aferenta orei 19:00 si nu contine informatii legate de diaspora.

Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD

Monica Macovei si Elena Udrea ar fi trebuit sa se confrunte joi seara la TVR. In locul sau, prezidentiabilul PMP l-a trimis pe Aurelian Pavelescu, liderul PNTCD, potrivit stiripesurse. ro. Macovei si-a ironizat permanent adversarul, caruia i s-a adresat cu apelativul doamna Udrea.

Elena Udrea, reactie la fotografiile cu Alina Bica la Paris: E evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete. E o lucratura tipica a SIE

Elena Udrea a afirmat joi ca fotografiile in care apare alaturi de Alina Bica, procurorul sef DIICOT, la Paris sunt rezultate dintr-un filaj al serviciilor secrete si au fost realizate pe cheltuiala statului roman. Este evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete care pe cheltuiala statului roman au supravegheat trei femei aflate intr-un week-end privat, a spus Udrea intr-o conferinta de presa, subliniind ca a fost o vizita privata, fiecare si-a platit vizita si acuzand faptul ca este o lucratura tipica a Serviciului de Informatii Externe. Udrea a precizat ca are o relatie de amicitie cu Alina Bica, procurorul-sef al DIICOT, cu care obisnuia, cand avea timp, sa sa mai iesim la teatru, sa mai mergem la un film.

Teodor Melescanu, despre imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica: Sentimentul meu este ca toata operatiunea a vizat-o pe dna Bica, nu pe dna Udrea

Fostul sef al SIE Teodor Melescanu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca s-a uitat pe imaginile in care Elena Udrea si sefa DIICOT Alina Bica apar impreuna in timpul unei calatorii la Paris si ca sentimentul sau este ca si pozele si toata operatiunea a privit-o pe dna Bica, si nu pe Elena Udrea. In toate pozele in prim plan este dna Bica, a afirmat el. Totodata, Melescanu a sustinut ca Serviciul de Informatii Externe nu are evident nicio implicare in realizarea respectivelor fotografii si ca astfel de acuzatii aduc deservicii SIE si Romaniei in ansamblul ei. Sa afirmi ca un serviciu in totalitatea lui face un complot impotriva ta este de neacceptat, a afirmat Melescanu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Cu cine voteaza Elena Udrea de Slobozia

Rafinamentul si faptul ca se imbraca bine sunt principalele motive pentru care Elena Udrea de Slobozia isi va sustine tiza prezidentiabila in cursa pentru Cotroceni. Elena Udrea isi va exercita dreptul la vot departe de granitele tarii, tocmai in Germania.

Elena Udrea, candidatul-surogat care da cu dreapta in stanga

Rar a mai existat pe scena publica romaneasca o figura mai comentata, mai disecata, mai controversata decat Elena Udrea. A irumpt direct in prima linie de partid, avand ca unic gir sustinerea celui mai important om in stat. A starnit scandal inca de la iesirea ei in lume. Cine era blonda pe care presedintele o scotea seara la restaurant?.

FOTO Elena Udrea, candidatul-surogat care da cu dreapta in stanga

Rar a mai existat pe scena publica romaneasca o figura mai comentata, mai disecata, mai controversata decat Elena Udrea. A irumpt direct in prima linie de partid, avand ca unic gir sustinerea celui mai important om in stat. A starnit scandal inca de la iesirea ei in lume. Cine era blonda pe care presedintele o scotea seara la restaurant?.

Elena Udrea, urmarita la Paris in timp ce se afla la cumparaturi (VIDEO)

La doar o zi dupa ce Elena Udrea a vorbit de serviciile care sunt pe urmele ei, au aparut imagini cu aceasta, urmarita la Paris. Pe blogul joscenzura2014 au aparut poze cu Elena Udrea, in timpul vizitei private.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )