Libnet.ro
UNICEF

05:00

El este agresorul profesoarei din Ploiesti

Antena3 Antena3,
El este agresorul profesoarei din Ploiesti

Un tanar, in varsta de 22 de ani, din Ploiesti, si-a injunghiat in abdomen profesoara de matemetica. Potrivit unor surse, agresorul este un fost elev al liceului, cunoscut ca ar avea probleme de. continuă pe Antena3

Noi detalii socante despre agresorul profesoarei din Ploiesti. Ce mesaj a transmis barbatul inainte de atac

O profesoara de la Colegiul Spiru Haret din Ploiesti a fost injunghiata, marti, de un fost elev, in varsta de 22 de ani. Incidentul a avut loc chiar in fata cancelariei. Cu putin timp inainte.

Detalii cutremuratoare despre atacul din Ploiesti.Ce arsenalavea asupra sa agresorul profesoarei

O profesoara in varsta de 43 de ani a fost injunghiata in fata cancelariei de un tanar in varsta de 22 de ani. Incidentul s-a petrecut la Colegiul Spirtu Haret din Ploiesti, agresorul fiind un fost el.

Halucinant. O profesoara de la o unitate scolara din Ploiesti, iNJUNGHIATA de un tanar

Teribila fapta s-a petrecut cu putin timp in urma laColegiulSpiru Haret din Ploiesti. Un tanar a injunghiat o profesoara a scolii. Un coleg a sunat imediat la 112 si a cerut ajutor. Din.

UPDATE O profesoara a fost njunghiata de un fost elev la Liceul Spiru Haret din Ploiesti

O profesoara a fost injunghiata, marti, la Liceul Spiru Haret din Ploiesti. Potrivit primelor informatii, profesoara a fost injunghiata de un fost elev si a fost preluata de o ambulanta si dusa la Unitatea de Primiri Urgente.

UPDATE O profesoara a fost njunghiata de un fost elev la Liceul Spiru Haret din Ploiesti / Tanarul avea la el un cutit, un toporas, o tesla, un patent, o foarfeca, cuie si tuica (FOTO)

O profesoara a fost injunghiata, marti, la Liceul Spiru Haret din Ploiesti. Potrivit primelor informatii, profesoara a fost injunghiata de un fost elev si a fost preluata de o ambulanta si dusa la Unitatea de Primiri Urgente. 48 Dupa imobilizare la controlul corporal si al bagajelor au fost gasite asupra acestuia urmatoarele: un cutit de bucatarie cu lama de 10 cm, un toporas cu coada metalica, o tesla cu coada metalica, un patent, o foarfeca, un PET de 2 l taiat in care se aflau cuie, o sticla de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de tuica, consumat din el, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Prahova.

O profesoara din Ploiesti a fost injunghiata de un fost elev

O profesoara de la Colegiul Spiru Haretdin Ploiesti a fost injunghiata, marti, de un elev, in varsta de 22 de ani. Incidentul a avut loc chiar in fata cancelariei. Apelul a fost efectuat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2724 seconds )