Libnet.ro
UNICEF

05:00

O profesoara din Ploiesti a fost injunghiata de un fost elev

Antena3 Antena3,
O profesoara din Ploiesti a fost injunghiata de un fost elev

O profesoara de la Colegiul Spiru Haretdin Ploiesti a fost injunghiata, marti, de un elev, in varsta de 22 de ani. Incidentul a avut loc chiar in fata cancelariei. Apelul a fost efectuat. continuă pe Antena3

UPDATE O profesoara a fost njunghiata de un fost elev la Liceul Spiru Haret din Ploiesti

O profesoara a fost injunghiata, marti, la Liceul Spiru Haret din Ploiesti. Potrivit primelor informatii, profesoara a fost injunghiata de un fost elev si a fost preluata de o ambulanta si dusa la Unitatea de Primiri Urgente.

UPDATE O profesoara a fost njunghiata de un fost elev la Liceul Spiru Haret din Ploiesti / Tanarul avea la el un cutit, un toporas, o tesla, un patent, o foarfeca, cuie si tuica (FOTO)

O profesoara a fost injunghiata, marti, la Liceul Spiru Haret din Ploiesti. Potrivit primelor informatii, profesoara a fost injunghiata de un fost elev si a fost preluata de o ambulanta si dusa la Unitatea de Primiri Urgente. 48 Dupa imobilizare la controlul corporal si al bagajelor au fost gasite asupra acestuia urmatoarele: un cutit de bucatarie cu lama de 10 cm, un toporas cu coada metalica, o tesla cu coada metalica, un patent, o foarfeca, un PET de 2 l taiat in care se aflau cuie, o sticla de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de tuica, consumat din el, au transmis reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Prahova.

Noi detalii socante despre agresorul profesoarei din Ploiesti. Ce mesaj a transmis barbatul inainte de atac

O profesoara de la Colegiul Spiru Haret din Ploiesti a fost injunghiata, marti, de un fost elev, in varsta de 22 de ani. Incidentul a avut loc chiar in fata cancelariei. Cu putin timp inainte.

Detalii cutremuratoare despre atacul din Ploiesti.Ce arsenalavea asupra sa agresorul profesoarei

O profesoara in varsta de 43 de ani a fost injunghiata in fata cancelariei de un tanar in varsta de 22 de ani. Incidentul s-a petrecut la Colegiul Spirtu Haret din Ploiesti, agresorul fiind un fost el.

Halucinant. O profesoara de la o unitate scolara din Ploiesti, iNJUNGHIATA de un tanar

Teribila fapta s-a petrecut cu putin timp in urma laColegiulSpiru Haret din Ploiesti. Un tanar a injunghiat o profesoara a scolii. Un coleg a sunat imediat la 112 si a cerut ajutor. Din.

El este agresorul profesoarei din Ploiesti

Un tanar, in varsta de 22 de ani, din Ploiesti, si-a injunghiat in abdomen profesoara de matemetica. Potrivit unor surse, agresorul este un fost elev al liceului, cunoscut ca ar avea probleme de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )