Libnet.ro
UNICEF

17:00

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Orice om ar trebui sa-l vada macar o data in viata

Antena3 Antena3,
Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Orice om ar trebui sa-l vada macar o data in viata

Aceasta poza uimitoare, realizata de fotograful Scott Robertson, arata Farul Nugget Point din Noua Zeelanda. Aflat pe varful unei stanci, acesta este unul dintre cele mai spectaculoase faruri din lume. Farul. continuă pe Antena3

Un altfel de Istanbul. Cum sa petreci intr-unul dintre cele mai cool orase europene.

La inceputul acestui an, Lisabona si Bucurestii au ocupat primele doua locuri in topul site-ului francez Slate. fr al celor mai cool orase ale Europei. Sa nu ne culcam, insa, pe-o ureche: Istanbulul vine puternic din urma! Istanbul este un oras care fierbe. Si nu vorbim despre vreme, mai ales ca valurile de frig lovesc toata Europa. In prezent, in fosta capitala a Imperiului Otoman exista mai multe baruri, restaurante si cluburi de noapte decat moschei. Iar asta spune ceva despre apetitul .

VIDEO Turneul Campionilor, cele mai frumoase 10 momente

Turneul Campionilor a adunat la Londra Arena O2) cei mai buni jucatori de tenis al planetei. De la Djokovic la Federer, de la Horia Tecau la fratii Bryan, lumea a putut sa-i vada la treaba pe cei mai in forma. Intra in material pentru a urmari cele mai frumoase lovituri de la Londra.

Vreau sa fiu tinuta minte ca omul care a facut o diferenta in sistemul medical. Cea mai influenta femeie din India

Este una dintre cele mai bogate femei din India si are un CV impresionant. Afacerea ei, Biocon, in valoare de 800 de milioane de dolari si cu 6. 000 de angajati, a devenit una dintre cele mai respectate companii.

Plaja din Acapulco, una dintre cele mai luxoase in intreaga lume, a intrat in faliment

Una dintre zonele turistice de top din Mexic a intrat in faliment, scrie The Telegraph. Primarul din Acapulco, Luis Walton, a anuntat ca plaja statiunii a intrat in faliment tehnic si a cerut ajutor guvernului fede.

Dragomir anunta cele mai mari transferuri din istoria fotbalului romanesc

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, sustine ca, in scurt timp, fotbalul romanesc va exporta sase jucatori la cele mai mari echipe ale lumii.

Karolina Korkova: Sunt mandra de imperfectiunile mele

Este una dintre cele mai frumoase modele din lume, iar Karolina Korkova recunoaste ca este mandra chiar.

Locul din Tara Sfanta care aduce speranta bolnavilor. Mii de romani merg sa caute vindecarea acolo

Sute de romani bolnavi isi cauta salvarea in Israel. Ei ajung intr-unul dintre cele mai mari spitale din lume, unde sunt puse la punct cele mai moderne terapii si tratamente. in clinica Hadassah, spre exemplu,.

Interviu cu pianistul Christian Zacharias, In muzica, si manipularea este adevar

Christian Zacharias este unul dintre cei mai cunoscuti pianisti din lume. Nelipsit de la ultimele editii ale Festivalului George Enescu, Concertele de la miezul noptii tinute la Ateneu au fost de neratat pentru melomani. in plus fata de extraordinara cariera de pianist si dirijor, Christian Zacharias este si director de festival, profesor de orchestra, scriitor si crainic. Dar si un om caruia ii place sa reflecteze asupra muzicii. Interviul de mai jos exploreaza gandurile lui Christian Zacharias despre muzica si adevar.

Sondaj: Cele mai populare 8 locuri pentru sex

Daca vreodata te-ai intrebat ce sa faci pentru a alunga monotonia care, incet, dar sigur, a inceput sa se strecoare in viata voastra sexuala, una dintre cele mai simple schimbari este locul in care faceti amor. Iar in.

Warren Buffett: Este greu de spus daca zona euro va supravietui

Unul dintre cei mai bogati oameni din lume este sceptic cu privire la supravietuirea zonei euro. Warren Bufett crede ca Europa se confrunta cu probleme uriase, pe care le poate rezolva doar in timp. Acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )