Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eurogrup a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia, de 86 mld de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurogrup a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia, de 86 mld de euro

Noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, a fost aprobat, vineri seara, de catre ministrii de finante din Zona Euro, informeaza BBC News . continuă pe Wall-Street Ro

Eurogrup a APROBAT planul de asistenta financiara pentru Grecia, in valoare de 86 miliarde de euro

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro au aprobat, vineri seara, noul plan de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, informeaza BBC News online.

Al treilea plan de asistenta financiara pentru Grecia, votat miercuri de Parlamentul german

Programul de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, va fi votat miercuri de Parlamentul german, a anuntat sambata un purtator de cuvant al Legislativului.

Parlamentul german va vota miercuri noul plan de asistenta financiara pentru Grecia

Parlamentul german va vota miercuri noul program de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, a anuntat astazi un purtator de cuvant al Legislativului, citat de agentia DPA in pagina electronica.

Yanis Varoufakis: Noul plan de asistenta financiara convenit de Grecia cu creditorii nu va functiona

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grceia cu creditorii internationali nu va functiona, apreciaza Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, potrivit BBC News online.

Grecia scapa din nou de faliment. Eurogrup a aprobat un nou plan de asistenta financiara

Grecia scapa din nou de faliment. Ministrii de finante din statele zonei euro au aprobat, ieri seara, noul plan de asistenta financiara, in valoare de 86 miliarde de euro in viitorii trei.

Eurogrupul se reuneste vineri pentru a discuta planul de ajutor pentru Grecia

Ministrii de finante din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a se pronunta asupra noului plan de ajutor international pentru Grecia, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al presedintelui Eurogrupului, olandezul Jeroen Dijsselbloem.

Noul plan de asistenta financiara convenit de Grecia cu creditorii nu va functiona

Noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, apreciaza Yanis Varoufakis, fost ministru de Finante, potrivit BBC News online, citat de Mediafax.

Emotiile continua pentru Grecia. Votul care va decide soarta acesteia

Parlamentul german va vota miercuri noul program de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, a anuntat sambata un purtator de cuvant al Legislativului, citat de.

Parlamentul german va vota miercuri noul program de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro

Parlamentul german va vota miercuri noul program de asistenta financiara destinata Greciei, in valoare de 86 de miliarde de euro, a anuntat sambata un purtator de cuvant al Legislativului, citat de agentia.

Fostul ministru grec de Finante, Yanis Varoufakis: Noul plan de asistenta financiara al Greciei nu va functiona

Fostul ministru grec de Finante, Yanis Varoufakis, este de parere ca noul plan de asistenta financiara stabilit de Grecia cu creditorii internationali nu va functiona, relateaza BBC News. Acordul privind.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )