Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fost director general al RATB, retinut de procurorii DNA intr-un dosar de trafic de influenta

Antena3 Antena3,
Fost director general al RATB, retinut de procurorii DNA intr-un dosar de trafic de influenta

Fostul director general al RATB Viorel Popescu a fost retinut de procurorii DNA intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat al DNA, in cursul lunii. continuă pe Antena3

Alin Cocos, retinut de procurorii DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a fost retinut, vineri, de procurorii anticoruptie, intr-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, potrivit Mediafax. In acest dosar, procurorii i-au mai retinut, joi si vineri, pe Adriean Videanu si pe un fost consilier al Alinei Bica, Florentin Mihailescu.

Fostul consilier al Alinei Bica, retinut de procurorii DNA

Fostul ofiter de politie judiciara Florentin Mihailescu, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul la sefia DIICOT, a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-o cauza disjunsa din dosarul despagubirii pentru un teren supraevaluat in care Bica este arestata preventiv.

Un profesor universitar doctor a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a primit mita 200 de euro pentru a promova un student grec

Un profesor universitar doctor din Constanta a fost retinut in urma unui flagrant delict de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit mita 200 de euro de la un student grec pentru a-l promova la un examen.

Directorul CFR Calatori Brasov, retinut de procurorii DNA pentru santaj

Directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov, Gheorghe Radulescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat ca ar fi santajat un subordonat.

Fostul consilier al Alinei Bica, si fiul lui Dorin Cocos, retinuti de procurorii DNA

Fostul ofiter de politie judiciara Florentin Mihailescu, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul la sefia DIICOT, a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-o cauza disjunsa din dosarul despagubirii pentru un teren supraevaluat in care Bica este arestata preventiv. Si fiul omului de afaceri Dorin Cocos a fost scos cu catuse din sediul DNA. Procurorii vor cere vineri la instanta suprema arestarea preventiva a acestora.

Fostul consilier al Alinei Bica, retinut de procurorii DNA

Fostul ofiter de politie judiciara Florentin Mihailescu, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul la sefia DIICOT, a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-o cauza disjunsa din dosarul.

Alin Cocos, retinut de procurorii DNA pentru dare de mita si trafic de influenta

Alin Cocos a fost retinut, astazi, de procurorii DNA anticoruptie, intr-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel cu privire la despagubirea pentru un teren supraevaluat. Alin Cocos este fiul omului de afaceri Dorin Cocos, cercetat si el in dosarul.

Fost director RATB, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta

Fostul director RATB Viorel Popescu fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit procurorilor,.

Administratorii firmei de constructii Dumexim, retinuti de procurorii DNA Oradea

Procurorii DNA Oradea i-au retinut pe sotii Dume, patronii firmei de constructii Dumexim. Cei doi sunt acuzati de fals in declaratii, inducerea in eroare a organelor judiciare, tentativa la infractiunea de folosire sau prezentare de documente false, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Videanu, retinut de procurorii DNA

Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost retinut in aceasta seara de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru complicitate la abuz in serviciu, transmit surse din presa. El se afla in sediul DNA de mai multe ore, fiind citat in dosarul disjuns din cel in care a fost trimisa in judecata Alina Bica, fost sef al DIICOT.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )