Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fostul sef al Politiei de Frontiera Siret Nelu Fediuc, retinut pentru luare de mita

B1 B1,
Fostul sef al Politiei de Frontiera Siret Nelu Fediuc, retinut pentru luare de mita

Fostul sef al Sectorului Politiei de Frontiera Siret comisar sef Nelu Fediuc a fost retinut, sambata dimineata, de procurorii DNA Suceava, acesta fiind acuzat de luare de mita in forma continuata si. continuă pe B1

Fostul sef Politiei de Frontiera Siret, Nelu Fediuc, a fost retinut

Fostul sef al Politiei de Frontiera Siret a fost retinut in aceasta dimineata de procurorii DNA Suceava. Nelu Fediuc a fost trimis saptamana aceasta in judecata pentru contrabanda cu tigari. Pocurorii il.

Fostul sef al Politiei de Frontiera Siret Nelu Fediuc, retinut pentru luare de mita

Fostul sef al Sectorului Politiei de Frontiera Siret comisar sef Nelu Fediuc a fost retinut, sambata dimineata, de procurorii DNA Suceava, acesta fiind acuzat de luare de mita in forma continuata si influentarea declaratiilor.

DNA l-a retinut pe fostul sef al Politiei de Frontiera Siret pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Suceava l-au retinut pe fostul sef al Politiei de Frontiera Siret, comisrul Nelu Fediuc, pentru luare de mita in forma continuata si doua infractiuni de influentarea declaratiilor.

Comisarul-sef Nelu Fediuc si seful SPP Suceava, retinuti alaturi de un camatar pentru influentarea justitiei

Comisarul-sef Nelu Fediuc, fost sef al Sectorului Politiei de Frontiera Siret, a fost retinut pentru 24 de ore sambata, 18 iulie, dupa ce, alaturi de alte persoane, ar fi incercat sa influenteze martori din dosarul in care este judecat pentru crima organizata.

VIDEO Comisarul-sef Nelu Fediuc, Lucian Solcan, seful SPP Suceava, si camatarul Paul Pirjolea, retinuti pentru coruptie si influentarea martorilor

Seful SPP Suceava, Lucian Solcan, fost ofiter SIPI, comisarul sef Nelu Fediuc, fost sef al Sectorului Politiei de Frontiera Siret, si camatarul Paul Pirjolea au fost retinuti de procurorii DNA pentru infractiunile de trafic de influenta, abuz in serviciu, luare de mita, influentarea declaratiilor si camata.

Comisarul-sef Nelu Fediuc si fostul sef SPP Suceava, retinuti alaturi de un camatar pentru influentarea justitie

Comisarul-sef Nelu Fediuc, fost sef al Sectorului Politiei de Frontiera Radauti, a fost retinut pentru 24 de ore sambata, 18 iulie, dupa ce, alaturi de alte persoane, ar fi incercat sa influenteze martori din dosarul in care este judecat pentru crima organizata.

Perchezitii la comisarul-sef Nelu Fediuc, la doua institutii publice si la contrabandisti de tigari din Suceava si Botosani

Procurorii DNA efectueaza, vineri dimineata, sapte perchezitii domiciliare in judetele Suceava si Botosani. Printre cei vizati se numara si comisarul-sef Nelu Fediuc, trimis saptamana aceasta in judecata pentru contrabanda de tigari.

Fostul sef de cabinet al lui Mircea Geoana, numit prefect de DOLJ

Sorin Raducan, fostul sef de cabinet al senatorului Mircea Geoana si fost sef al APIA Dolj, a fost numit, vineri, pe functia de prefect al acestui judet, prin delegatie pe o perioada nedeterminata.

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata

Fostul sef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata, miercuri, pentru diferite infractiuni, printre care luare de mita si fals in inscrisuri, informeaza B1. ro.

Fostul sef al SGG Eugen Bejenariu, audiat la DNA in dosarul licentelor IT pentru scoli

Fostul sef al Secretariatului General al Guvernului Eugen Bejenariu este audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul de coruptie privind inchirierea de licente IT pentru scoli, pentru care.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )