Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Doi tineri din Neamt au murit intr-un accident cumplit de masina in Italia

Adevărul Adevărul,
FOTO Doi tineri din Neamt au murit intr-un accident cumplit de masina in Italia

Masina in care se aflau cinci persoane s-a izbit violent de un copac in centrul orasului Vigonza, in apropiere de Padova. continuă pe Adevărul

Doi tineri din Shanghai si-au vandut copiii pentru a-si cumapra iPhone-uri si pantofi de lux

Copii contra iPhone-uri, calculatoare si pantofi de lux. Un cuplu din China si-a vandut cei trei copii nou-nascuti pentru a-si putea cumpara aceste produse, transmite CNN. Femeia a fost eliberata pe.

Dej: O mireasa a murit intr-un accident rutier, fiind furata de la propria nunta

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, dar s-a terminat tragic. O mireasa si nasa ei au murit intr-un accident in judetul Cluj. Nuntasii furasera mireasa si se indreptau spre un local din Dej,.

Gigi Becali le-a trimis ajutoare fratilor din Neamt, care merg la scoala desi unul nu are un picior si celalalt e aproape orb

Impresionat de povestea fratilor din Neamt, care merg la scoala desi unul nu are un picior si celalalt e aproape orb, Gigi Becali le-a trimis acestora ajutoare. Amar si fratele lui au primit dulciuri, imbracam.

Piticul de sticla, adus in Romania de doi tineri cineasti din Constanta

J283;st283;d este numele Oscarului acordat la Festivalul de Film Sportiv de la Liberec Cehia, unde premiul special a revenit cuplului de cineasti Alina Cosmoiu si Bogdan Malciu din Constanta. Realizatorii au facut cheta pentru a ajunge in Cehia, unde filmul lor Life is Sport, Life is Love a fost premiat pentru a treia oara la un festival international.

Doi tineri au incercat sa fure carbune dintr-un tren. Unul a fost impuscat, al doilea a fost batut

Un tanar din Constanta a ajuns la spital, dupa ce a fost impuscat cu gloante de cauciuc de paznici in timp ce incerca sa fure carbune dintr-un tren de marfa in triajul Agigea, un al doilea tanar, prins de.

Niciodata nu e prea tarziu! Doi batrani din Paraguay s-au casatorit dupa 80 de ani de concubinaj

Dragostea nu are varsta. Probabil asta si-au spus acesti doi indragostiti, care s-au gandit sa isi oficializeze relatia dupa ce au trait impreuna mai bine de 80 de ani. Mirele are 103 ani, mireasa are 99.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )