Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Structura celui mai mare pod din PET-uri este aproape gata. Sambata se va putea traversa peste Bega

Adevărul Adevărul,
FOTO Structura celui mai mare pod din PET-uri este aproape gata. Sambata se va putea traversa peste Bega

Dupa doua perioade de amanari, cel mai mare pod din PET-uri din lume urmeaza sa fie inaugurat, sambata, pe Bega, in zona restaurantului Flora. continuă pe Adevărul

Romania a inregistrat in mai cea mai mare crestere din UE a productiei industriale

Productia industriala a crescut in luna mai cu 0,5% in zona euro si cu 1,1% in Uniunea Europeana UE), comparativ cu perioada similara din 2013, iar cel mai semnificativ avans din randul statelor membre UE a fost inregistrat in Romania, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Lemet deschide cel mai mare magazin de mobila din Botosani

Lemet a inaugurat cel de-al doilea magazin LEMS din acest an. Dupa magazinul deschis la inceputul lunii in Onesti, Lemet a deschis un nou magazin LEMS la Botosani. Acesta fiind cel mai mare magazin de mobila din Botosani si unul dintre cele mai mari magazine al retelei. Valoarea investitiilor realizate pentru inaugurarea acestui magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de lei. LEMS ofera clientilor reduceri de sute de lei la cele mai cautate produse: bucatarii, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese si scaune si alte produse. in magazinele LEMS a inceput perioada de sales. Pana pe 3 august clientii pot beneficia de reduceri de pana la 40% pentru sute de produse. LEMS ofera clientilor si un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda, prin intermediul CEB Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fara dobanda prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fara dobanda prin Bancpost .

Airbus a atras comenzi de 21 de miliarde de dolari la cel mai mare targ de aviatie

Airbus Group a atras in prima zi a salonului aeronautic de la Farnborough comenzi in valoare de 21 de miliarde de dolari, plasandu-se inaintea concurentului american Boeing, la cel mai mare targ de aviatie al.

Analiza: Numarul fetelor care au promovat Bacalaureatul, mai mare decat cel al baietilor

Rata de promovare in randul fetelor a fost cu 4,5% mai mare decat in randul baietilor, arata datele centralizate de Ministerul Educatiei.

Finala Cupei Mondiale, urmarita de 3,4 milioane de romani. Audienta in Germania, de zece ori mai mare

Victoria Germaniei in fata Argentinei in finala Cupei Mondiale a fost, la TVR, cel mai urmarit meci din cadrul competitiei gazduite de Brazilia: duminica seara, partida a fost urmarita, in medie, de 3,4 milioane de romani, dintre care circa 2 milioane au fost telespectatori din mediu urban, potrivit unui anunt al Televiziunii publice. In Germania, audienta a fost de zece ori mai mare, postul ARD inregistrand un record istoric.

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE

Cea mai mare crestere a productiei industriale din Uniunea Europeana din luna mai comparativ cu mai 2013 a fost inregistrata in tara noastra, de 15%, urmata de Lituania si Ungaria, pe fundalul unei cresteri modeste de 1,1% la nivelul intregii regiuni, potrivit Oficiului European de Statistica EUROSTAT).

Mai multe strazi din Galati au fost inundate, in urma ploilor abundente

Mai multe strazi din Galati au fost inundate, dupa ce canalizarea nu a mai facut fata ploilor abundente. Pietonii s-au trezit in mijlocul apelor, iar soferii au fost nevoiti sa ocoleasca anumite zone pentru a.

UPDATE. COD GALBEN de vijelii, ploi torentiale si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara au intrat, marti dupa-amaiza sub cod galben de vreme extrema. Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si grindina.

COD GALBEN de vijelii, ploi torentiale si grindina pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara au intrat, marti dupa-amaiza sub cod galben de vreme extrema. Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si grindina.

REVISTA BLOGURILOR: Doua nominalizari pentru Romania in topul celor mai frumoase scari din lume

Cristian Florea deschide Revista blogurilor de marti cu un subiect de care ar trebui sa fim mandri: Romania a primit doua nominalizari in topul celor mai frumoase scari din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )