Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO si VIDEO Becali filmat din nou la inchisoare

Online Sport Online Sport,
FOTO si VIDEO Becali filmat din nou la inchisoare

Gigi Becali continua sa aiba probleme la inchisoare. El a fost filmat pentru a patra oara de persoane necunoscute, in ciuda faptului ca Ministerul Justitiei a anuntat o ancheta la Penitenciarul Jilava, pentru a vedea cine se ocupa cu asa ceva. Becali apare in fotografii la bustul gol, iar in film cu camasa desfacuta stand pe spate pe o banca. continuă pe Online Sport

Gigi Becali, filmat din nou in inchisoare: Omul de afaceri se roaga in curtea penitenciarului Jilava

Gigi Becali a fost filmat din nou in curtea Penitenciarului Jilava, acolo unde isi executa pedeapsa de 3 ani si jumatate primita in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii. Imaginile surprinse.

FOTO VIDEO Clovnoterapie cu detinutii din Penitenciarul Bacau

Peste 60 de minori si tineri de la Penitenciarul Bacau au dansat, jucat teatru, au invatat sa mimeze si au participat la tot felul de concursuri amuzante, alaturi de voluntari ai unor fundatii din Italia si Romania.

Siria: Papa Francisc spune din nou nu razboiului/ SUA ar pregati o interventie militara de 3 zile, cu atacuri masive cu rachete

Papa Francisc a spus din nou nu razboiului din Siria, denuntand razboaiele comerciale pentru vaznarile de arme si proliferarea acestora, facand apel la lideri sa gaseasca o solutie dreapta, relateaza AFP. Los Angeles Times relateaza ca Pentagonul pregateste o interventie mai lunga decat prevazuta initial, de trei zile, si mai intensa.

Fresh! Cristina Rus este din nou insarcinata! Va avea baietel?

Cristina Rus radiaza de fericire dupa ce a aflat ca este din nou insarcinata. Artista se afla in cea de-a 13a saptamana de sarcina si se pare ca va avea baietel. Cantareata mai are un copil, Dragos Jr, in varsta de trei ani, cu sotul ei, Dragos Balteanu. Continue reading .

FOTO VIDEO Manastirile medievale UNESCO, bijuteriile de pe taramul de basm al Bucovinei

Adevarate opere de arta, unice in intreaga lume pentru pictura exterioara cu pigmenti ramasi necunoscuti specialistilor de astazi, manastirile din nordul Moldovei sunt adevarate bijuterii ale arhitecturii moldovenesti medievale. Valoarea manastirilor Voronet, Sucevita, Humor, Moldovita, Patrauti, Arbore, Probota si Sfantul Ioan cel Nou a fost recunoscuta prin includerea in Patromoniul Mondial UNESCO.

FOTO VIDEO Cetate dacica, reconstituita de la zero la Draganesti-Olt

Proiect inedit in tara noastra, dar nu numai, in oraselul Draganesti-Olt din judetul Olt. Pe raza localitatii au demarat, in august, lucrarile pentru reconstituirea unei cetati dacice de acum 2. 000 de ani, amenajata la 25 metri deasupra solului pe un deal de la marginea urbei. Totul este uimitor la acest proiect, chiar dealul unde se va afla viitoarea dava fiind ridicat de la zero. Vizitatorii vor putea inchiria o parte din locuintele dacice.

FOTO VIDEO Vocea Rosiei Montane la Cluj: Transmitem politicii macho: vrem Rosia Montana salvata. 6.000 de manifestanti blocheaza traficul

Sute de oameni oameni s-au adunat in centrul Clujului ca sa protesteze impotriva exploatarii de la Rosia Montana. in prima jumatate de ora de la inceperea protestului erau circa 1. Numarul lor a crescut la 6. 000 in jurul orei 19. in oras, traficul din zona centrala este blocat.

FOTO VIDEO Vocea Rosiei Montane la Cluj: Transmitem politicii macho: vrem Rosia Montana salvata!. 6.000 de manifestanti au blocat traficul

Sute de oameni oameni s-au adunat in centrul Clujului ca sa protesteze impotriva exploatarii de la Rosia Montana. in prima jumatate de ora de la inceperea protestului erau circa 1. Numarul lor a crescut la 6. 000 in jurul orei 19. in oras, traficul din zona centrala este blocat.

FOTO VIDEO Cat va costa o excursie in inima celei mai mari pesteri din lume

Speologii din intreaga lume au ramas uimiti de frumusetea si lungimea celui mai mare pasaj subteran din lume, Son Doong Cave, din Vietnam, in al carui interior se ascunde o jungla si un rau. De privelistile incredibile se vor bucura si turistii, la inceputul anului viitor.

FOTO VIDEO IFA 2013: LG G2 este prezentat in Europa. Primele impresii despre un smartphone special al LG

Dupa Galaxy S4, HTC One si Xperia Z, si LG si-a prezentat telefonul anul acest. A fost aratat publicului pe 7 august, iar Adevarul a avut ocazia sa-l testeze la IFA 2013, din Berlin. Iata ce ar trebui sa stii despre el, dar si de ce va parea o jucarie ieftina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )