Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO Ziua Nationala insorita a scos din case mii de braileni. Ceremoniile, fasolea cu carnati, muzica si dansul popular au avut mare priza la public

Adevărul Adevărul,
FOTO Ziua Nationala insorita a scos din case mii de braileni. Ceremoniile, fasolea cu carnati, muzica si dansul popular au avut mare priza la public

Ziua Nationala a scos in strada peste o mie de braileni care au venit in Piata Independentei pentru a asista la parada militara si la depunerea de coroane, dar si pentru a se delecta cu traditionala fasole cu carnati si cu spectacolul de muzica populara oferit de autoritatile locale. Sarbatoarea a fost cu atat mai frumoasa cu cat soarele a tinut cu brailenii si a inseninat ziua, dupa o lunga perioada de ploi si veme innorata. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO: Papa Francisc onoreaza martirii din Uganda. Mii de oameni i-au iesit in intampinare

Papa Francisc a tinut, sambata, o mare liturghie in apropiere de Kampala, si a adus un omagiu martirajului comun al tinerilor catolici si anglicani din secolului al XIX-lea in Uganda: un simbol al unitatii nationale si un accent pus pe ecumenismul de sange intre crestinii din lumea intreaga, relateaza Agerpres.

FOTO VIDEO Soarele, aliatul focsanenilor la parada de Ziua Nationala a Romanei. Mii de oameni au venit la sarbatoarea din centrul orasului

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita la Focsani de cateva mii de focsaneni, care au profitat de soarele de afara si au venit cu mic, cu mare, sa cinsteasca cea mai importanta zi a romanilor.

Mii de ploiesteni au venit la parada si defilarea de Ziua Nationala. Cozi imense la fasolea cu carnati FOTO VIDEO

Cateva mii de ploiesteni au venit de 1 Decembrie la evenimentele organizate in oras de Ziua Nationala. Oamenii au format cozi imense la cele 3. 000 de portii de fasole cu carnati.

Iohannis: Ziua Nationala trebuie privita ca un nou inceput, dupa un an dificil, marcat de tragedii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Ziua Nationala trebuie sa marcheze un nou inceput, dupa un an marcat de tragedii, care au aratat ce lucruri nu functioneaza in Romania si care au scos la iveala o profunda dorinta de.

FOTO Cum au petrecut barladenii de Ziua Nationala a Romaniei. Punctul de atractie: fasolea cu aroma de carnaciori

Din ciclul de manifestari organizate de autoritatile barladene pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cele mai atractive pentru publicul larg au fost cele care au avut loc in fata Cercului Militar.

FOTOGALERIE Parada militarade Ziua Nationala

Foto: Dan Popescu / HotNews. ro Parada traditionala de Ziua Nationala s-a desfasurat in Piata Constitutiei si a durat peste o ora. Au participat peste 2. 600 de militari si specialisti, cu 360 de echipamente militare. Militarilor romani li s-au adaugat detasamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Turcia.

EXCLUSIV Fotografia care arata interesul national al lui Gabriel Oprea, care a ales Dubaiul de Ziua Nationala a Romaniei

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a plecat in Dubai chiar in ziua in care romanii sarbatoreau Ziua Nationala. inainte, insa, a transmis un mesaj de unitate si solidaritate catre toti romanii.

Ziua nationala, sarbatorita in Cluj Napoca cu parada militara si concerte, dar fara traditionalul foc de artificii

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita de clujeni cu concerte pentru toate varstele si gusturile, precum si cu traditionala parada militara. Primaria a anulat totusi nelipsitul foc de artificii, din respect pentru evenimentele petrecute cu o luna in urma in clubul Colectiv, informeaza Agerpres.

Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu un logo special

Google dedica pe 1 decembrie 2015, deZiua Nationala a Romaniei, un logo special cu Coloana Infinitului a sculptorului Constantin Brancusi. Cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei, Google si-a schimbat culorile in rosu, galben si albastru. De asemenea, Google ofera posibilitatea ca noul logo sa poate fi trimis direct pe retelele sociale. E o surpriza [] Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu un logo special Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fata nascuta de Ziua Nationala: Nu as da Romania pe nimic. Daca pleci in alta tara ce rezolvi? Romania mea e frumoasa

Parade militare urmate de concerte si mese populare se desfasoara astazi in marile orase ale tarii. Adevarul va prezinta povestile mai multor romani care au respectat si respecta cu adevarat ziua de 1 Decembrie. Una dintre povesti este a unei tinere din Sibiu care s-a nascut de Ziua Nationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )