Libnet.ro
UNICEF

07:00

Franta someaza Marea Britanie sa urgenteze negocierile, amenintand cu blocarea accesului la piata UE

Antena3 Antena3,
Franta someaza Marea Britanie sa urgenteze negocierile, amenintand cu blocarea accesului la piata UE

Guvernul Frantei a cerut, luni, Marii Britanii sa stabileasca urgent reprezentantul in relatia cu Uniunea Europeana si a avertizat ca Londra nu va beneficia automat de acces la piata unica. continuă pe Antena3

Franta someaza Marea Britanie sa grabeasca iesirea din UE

Guvernul Frantei a cerut, luni, Marii Britanii sa stabileasca urgent reprezentantul in relatia cu Uniunea Europeana si a avertizat ca Londra nu va beneficia automat de acces la piata unica daca nu respecta libera circulatie a capitalului si fortei de lucru.

Germania, Franta si Italia se opun negocierilor cu Marea Britanie, inainte de oficializarea Brexit-ului

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel,.

BREXIT. Germania, Franta si Italia vor negocia cu Marea Britanie doar DUPA ce prezinta cererea de iesire din UE

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, intr-o conferinta de presa comuna, la Berlin, cu presedintele francez, Francois Hollande si cu premierul italian, Matteo Renzi.

Brexit. Un diplomat belgian, desemnat sa conduca negocierile UE in divortul de Marea Britanie

Diplomatul belgian Didier Seeuws a fost numit vineri reprezentantul grupului de lucru al Consiliului de Ministri in care sunt reprezentate statele membre ale UE) pentru Brexit si va conduce negocierile Uniunii Europene in divortul de Marea Britanie, au declarat sambata pentru EFE surse comunitare, relateaza Agerpres in pagina electronica.

Marea Britanie, somata sa paraseasca urgent UE. Juncker: Oricum nu a fost vreo mare poveste de dragoste

Presiunile cresc pe Marea Britanie sa deschida mai repede negocierile ce vor duce la iesirea sa din Uniunea Europeana, informeaza Press Association, citata de Daily Mail. Anuntandu-si vineri demisia,.

BREXIT. Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca URGENT cand paraseste Uniunea Europeana

Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca urgent cand paraseste Uniunea Europeana, iar un oficial francez a argumentat ca va deveni logic ca zona financiara a Londrei nu mai poate gazdui institutii UE.

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

LIVE TEXT. BREXIT. Referendum istoric. Marea Britanie decide sa plece din Uniunea Europeana, dupa 43 de ani. Reactii, masuri si consecinte

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

BREXIT. FOTO. Marea Britanie, presata sa decida cand iese din UE, in vreme ce 3 milioane de britanici vor un nou referendum

Presedintele PE a propus ca, marti, Marea Britanie sa inceapa procedura de iesire din UE. Si Francois Hollande a remarcat ca Germania si Franta ar trebui sa preia initiativa, dupa referendumul pro-Brexit.

Mihai Ionescu: Deprecierea lirei cu 15% produce pierderi de 1,5 milioane euro pe zi exportatorilor romani in Marea Britanie

O depreciere cu 15% a lirei sterline cauzeaza exportatorilor romani in Marea Britanie pierderi zilnice de 1,5 milioane de euro, in baza contractelor aflate in derulare, a declarat, luni, copresedintele Consiliului de Export al Romaniei Mihai Ionescu, intr-o conferinta de specialitate, citat fiind de Agerpres. La o cadere a lirei sterline de 15%, avansata de consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, inseamna ca noi vom pierde 1,5 milioane de euro in fiecare zi din export. Comertul Romaniei cu Marea Britanie se ridica la 4 miliarde de euro, din care 2,4 miliarde export si 1,6 miliarde import. Deci, balanta este activa. Mai mult, pe primul trimestru, avem o crestere a exportului de 15% si de 5% la importuri, deci se mentine trendul de balanta activa, a explicat Mihai Ionescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )