Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gafa la un test de cultura generala. Ministrul Educatiei: Romulus si Remus au fost crescuti de o vulpe

România Liberă România Liberă,
Gafa la un test de cultura generala. Ministrul Educatiei: Romulus si Remus au fost crescuti de o vulpe

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, s-a facut de ras la un test de cultura generala, realizat in cadrul unei emisiuni tv, dupa ce a declarat ca fondatorii Romei, Romulus si Remus au fost crescuti de o vulpe, in loc de celebra lupoaica. continuă pe România Liberă

TEST DE CULTURA GENERALA:Urgie!

Te crezi as in notiuni de cultura generala? Vezi cat esti de informat cu ajutorul acestor 27 de intrebari, clasificate pe mai multe domenii de interes.

Ministrul Educatiei, incurcat de limba romana: Aveti una dintre cea mai frumoasa scoala din Bucuresti

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, prezent luni la deschiderea anului de invatamant la o scoala din Capitala, a comis o noua gafa. Dupa ce duminica seara, intr-o emisiune tv, a fost pus in incurcatura de legenda lui Romulus si Remus, in discursul sustinut la scoala 311 din sectorul 6, Remus Pricopie a strecurat un dezacord gramatical, relateaza Digi24.

Ministrul educatiei, Remus Pricopie, despre nasterea lui Romulus si Remus: Au fost gasiti intr-un cuib, nu cred ca vulpea era cetatean

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a vorbit despre o vulpe, in loc de lupoaica, cand a raspuns la o intrebare la Digi 24, la emisiunea Testul de Sinceritate, legata de nasterea lui Romulus si Remus, intemeietorii Romei.

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Elevii claselor I vor invata dupa fise, iar elevii claselor a II-a vor invata dupa manualele vechi in urmatoarele saptamani

Elevii de clasa I, incepand de maine si pentru o saptamana-doua, vor face recapitularea notiunilor pe care le-au invatat la clasa pregatitoare, dupa care vor invata dupa fise, a anuntat ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Elevii de clasa a II-a vor folosi manualele vechi pentru a parcurge programa, a declarat ministrul, in cadrul unei emisiuni la TVR. Pricopie a precizat ca nu au fost identificate probleme majore in desfasurarea licitatiei pentru manuale digitale, pentru ca altfel CNSC ar fi suspendat sau anulat procedura. Noi ar trebui de maine intr-o saptamana sa anuntam rezultatele cu castigatorii licitatiei pentru manuale, dupa reevaluarea tuturor ofertelor depuse, a mai anuntat ministrul Educatiei.

Ministrul Educatiei a incurcat lupoaica cu o vulpe in legenda nasterii Romei

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a fost invitat, duminica seara, la o emisiune la Digi24 si a fost pus in dificultate de o intrebare legata de nasterea fondatorilor Romei, incurcand lupoaica cu o vulpe. lupoaica. Tot acolo, oficialul a aflat despre erorile identificate intr-un manual de clasa a IV-a, unde era prezentata aceasta lectie.

VIDEO Ministrul Educatiei a incurcat lupoaica cu o vulpe in legenda nasterii Romei

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a fost invitat, duminica seara, la o emisiune la Digi24 si a fost pus in dificultate de o intrebare legata de nasterea fondatorilor Romei, incurcand lupoaica cu o vulpe. Tot acolo, oficialul a aflat despre erorile identificate intr-un manual de clasa a IV-a, unde era prezentata aceasta lectie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )