Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gheorghe Nichita the Stalker. Apel catre femeile din PSD

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Nichita the Stalker. Apel catre femeile din PSD

Mai grava decat folosirea abuziva a resurselor publice in scop personal, instrumentata de DNA, este teroarea pe care Gheorghe Nichita, primarul orasului Iasi si lider a PSD a exercitat-o asupra Adinei Samson, fosta lui Iubita. intre un pumn de lei si viata unei persoane este mai importanta cea din urma. Ceea ce este descris in mod revoltator de catre PSD drept o drama sentimentala, este un caz clasic de slalking. continuă pe Adevărul

Cat va mai ramane Gheorghe Nichita primarul Iasiului

Acuzat ca si-ar fi spionat presupusa amanta, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, pare a se afla pe marginea prapastiei. Opozitia ii cere demisia din functia administrativa. Din punct de vedere politic, e posibil sa-si piarda si statutul de vicepresedinte al PSD. Incerta este si situatia legata de statutul sau, pentru ca acum e sub control judiciar, dar e asteptata decizia Curtii de Apel Bucuresti, care l-ar putea trimite in arest preventiv.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, si-a luat luni o zi de concediu

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, nu s-a prezentat luni la birou, reprezentantii municipalitatii sustinand ca acesta are o zi de concediu. Astazi, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este in concediu.

Detalii din dosarul primarului-SPION. Gheorghe Nichita o urmarea pe amanta si cu DETECTIVI PARTICULARI

Gheorghe Nichita i-a spart mailul iubitei cu ajutorul Politiei locale. Sunt detalii din motivarea judecatorilor. Mai mult, Nichita avea si detectivi particulari care sa o urmareasca pe tanara, nu.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a revenit la primarie

ACTUALIZARE 12:19 Fosta iubita a primarului Nichita: M-a lovit, m-a hartuit si m-a amenintat ca ma va distruge Adina Samson, fosta iubita a primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, spune ca a fost lovita de edil, care o hartuia si ameninta ca o va distruge, dupa ce in septembrie 2014 i-a comunicat acestuia ca vrea sa incheie relatia, precizand ca in octombrie a facut o plangere la Parchet impotriva primarului.

Sexgate-ul de la Iasi. Psihiatru: Gheorghe Nichita a incalcat copios majoritatea regulilor de convietuire intr-o lume civilizata

Primarul Gheorghe Nichita e personaj in presa straina. Jurnalistii americani de la Washington Post scriu despre cum se folosea Nichita de Politie si de angajati ai Primariei sa isi spioneze amanta, printre.

Filialele iesene ale PNL si PMP cer demisia primarului din Iasi: Gheorghe Nichita ar fi creat un sistem mafiot

Filialele iesene ale PNL si PMP cer demisia primarului din Iasi, Gheorghe Nichita. Presedintele PNL Iasi, Cristian Adomnitei, sustine ca edilul PSD ar fi folosit institutii de forta in interes personal,.

CTP, despre abuzul lui Gheorghe Nichita: in cazul edilului de Iasi amuzamentul e chiar periculos

Cazul primarului de la Iasi, Gheorghe Nichita, e unul de ras, cel putin pentru membrii PSD-ului care vor, cu Ponta in frunte, sa ne hlizim, sa chicotim, sa ne dam coate: primarele la andropauza face urat,.

Ion Cristoiu: Umbland cu limba scoasa dupa o muiere care i-a dat cu flit, Gheorghe Nichita a facut din PSD un partid nataflet

Cazul primarului Gheorghe Nichita implica anumite aspecte psihologice si sociologice relevante pentru Romania, considera Ion Cristoiu pe blogul personal. Discutand despre acest caz, mai ales despre situatia.

Parintii fostei iubite a lui Gheorghe Nichita sustin ca primarul de Iasi facuse o obsesie pentru ea, urmarind-o peste tot

Parintii Adinei Samson, fosta iubita a primarului Gheorghe Nichita, sustin ca au observat in mai multe randuri, in jurul blocului unde locuiesc, masini ale Politiei Locale si ca primarul facuse o obsesie pentru tanara, urmarind-o pe aceasta inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, relateaza Mediafax.

Ce dezvaluiri au facut parintii Adinei Samson despre relatia fiicei lor cu primarul Gheorghe Nichita

Parintii fostei iubite a primarului Gheorghe Nichita, Adinei Samson, au declarat ca edilul facuse o obsesie pentru tanara, motiv pentru care o urmarea peste tot, inclusiv cand s-a dus la spital sa se interneze, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )