Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gheorghe Stefan a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Stefan a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt

Gheorghe and Stefan Pinalti a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt, a anuntat avocatul acestuia. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Stefan 'Pinalti' a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt

Gheorghe Stefan Pinalti a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt, a anuntat joi avocatul acestuia.

Gheorghe Stefan a demisioant din functia de primar al municipiului Piatra Neamt

Gheorghe Stefan, arestat in dosarul Microsoft, a demisionat din functia de primar a municipiului Piatra Neamt, a anuntat joi avocatul acestuia, Gheorghe Cristea. isi recunoaste vinovatia privind traficul de.

Gheorghe Stefan a demisioant din functia de primar al municipiului Piatra Neamt (VIDEO)

Gheorghe Stefan, arestat in dosarul Microsoft, a demisionat din functia de primar a municipiului Piatra Neamt, a anuntat joi avocatul acestuia, Gheorghe Cristea. isi recunoaste vinovatia privind traficul de.

Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare, dupa ce inalta Curte a decis condamnarea sa la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali. Ca.

Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare

Senatorul Corneliu Dobritoiu si-a anuntat, luni, demisia din functia de presedinte al Comisiei de aparare. Anuntul vine dupa decizia iCCJ, prin care Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu.

Dosarul Microsoft. DNA i-a trimis in judecata pe Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Dumitru Nicolae

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa trimita in judecata o parte din inculpatii din dosarul Microsoft, respectiv pe fostul ministru Gabriel Sandu, pe fostul primar al municipiului Piatra Neamt Gheorghe Stefan, dar si pe afaceristii Dorin Cocos si Dumitru Nicolae.

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul ministru Gabriel Sandu, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru au fost trimisi in judecata in dosarul Microsoft, informeaza.

Dorin Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si primarul suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost trimisi luni in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in dosarul Microsoft. Informatia nu a fost confirmata inca de DNA, dar dosarul a fost inregistrat deja la Inalta Curte de Casatie si Justitie, nefiind stabilit primul termen de judecata, anunta Agerpres.

UPDATE. Gheorghe Stefan a plecat de la DNA. Pinalti a vorbit despre genti cu bani pentru PDL

Gheorghe Stefan a plecat de la sediul DNA. Gheorghe Stefan a ajuns, in aceasta dimineata la DNA. Acesta este inculpat si intr-un dosar disjuns din Microsoft. Procurorii il acuza pe.

Gheorghe Stefan, in fata magistratilor DNA. Pinalti vorbeste despre genti cu bani pentru PDL

Gheorghe Stefan a ajuns, in aceasta dimineata la DNA. Acesta este inculpat si intr-un dosar disjuns din Microsoft. Procurorii il acuza pe Stefan ca, dupa scorul bun obtinut la alegerile din 2009,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )