Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gheorghe Stefan a demisionat din functia de primar al orasului Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Gheorghe Stefan a demisionat din functia de primar al orasului Piatra Neamt

Gheorghe Stefan a demisionat din functia de primar al orasului Piatra Neamt. Acesta si-a recunoscut toate faptele in dosarul Microsoft si cere sa fie lasat in arest la domiciliu pentru ca este. continuă pe Antena3

Gheorghe Stefan 'Pinalti' a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt

Gheorghe Stefan Pinalti a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt, a anuntat joi avocatul acestuia.

Gheorghe Stefan a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt

Gheorghe and Stefan Pinalti a demisionat din functia de primar al municipiului Piatra Neamt, a anuntat avocatul acestuia.

Gheorghe Stefan a demisioant din functia de primar al municipiului Piatra Neamt

Gheorghe Stefan, arestat in dosarul Microsoft, a demisionat din functia de primar a municipiului Piatra Neamt, a anuntat joi avocatul acestuia, Gheorghe Cristea. isi recunoaste vinovatia privind traficul de.

Gheorghe Stefan a demisioant din functia de primar al municipiului Piatra Neamt (VIDEO)

Gheorghe Stefan, arestat in dosarul Microsoft, a demisionat din functia de primar a municipiului Piatra Neamt, a anuntat joi avocatul acestuia, Gheorghe Cristea. isi recunoaste vinovatia privind traficul de.

Gheorghe Stefan a demisionat de la Primaria Piatra Neamt

Primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, arestat preventiv in dosarul Microsoft, a demisionat din aceasta functie, cererea sa de demisie fiind inregistrata, in aceasta dimineata, la registratura Prefecturii Neamt, transmit surse din presa.

UPDATE. Gheorghe Stefan a plecat de la DNA. Pinalti a vorbit despre genti cu bani pentru PDL

Gheorghe Stefan a plecat de la sediul DNA. Gheorghe Stefan a ajuns, in aceasta dimineata la DNA. Acesta este inculpat si intr-un dosar disjuns din Microsoft. Procurorii il acuza pe.

Gheorghe Stefan, in fata magistratilor DNA. Pinalti vorbeste despre genti cu bani pentru PDL

Gheorghe Stefan a ajuns, in aceasta dimineata la DNA. Acesta este inculpat si intr-un dosar disjuns din Microsoft. Procurorii il acuza pe Stefan ca, dupa scorul bun obtinut la alegerile din 2009,.

Gheorghe Stefan, audiat la DNA in dosarul Microsoft (VIDEO)

Gheorghe Stefan s-a prezentat joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, acolo unde va fi audiat in dosarul Microsoft, informeaza B1 TV. in acest dosar, Gheorghe Stefan este acuzat de fapte de coruptie,.

Dosar Microsoft: Gheorghe Stefan audiat la DNA

Gheorghe Stefan, aflat in arest preventiv pana in 27 martie in dosarul Microsoft, a fost adus la Directia Nationala Anticoruptie pentru audieri, informeaza B1 TV.

Referatul DNA in dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan neaga in continuare ca ar fi primit bani

Gheorghe Stefan recunoaste ca a intermediat o intalnire intre Dorin Cocos, Dinu Pescariu si Claudiu Florica, insa neaga ca ar fi primit vreo suma de bani in urma implicarii sale in fapte ilegale, potrivit referatului prin care procurorii DNA au solicitat prelungirea masurilor preventive a inculpatilor din dosarul Microsoft, citat de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )