Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv

Fostul primar al orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ramane in arest preventiv dupa ce instanta Curtii Supreme a respins ieri contestatia acestuia la prelungirea masurii preventive. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu ramane in arest preventiv

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, urmarit penal pentru abuz in serviciu si luare de mita, ramane in arest preventiv dupa ce Tribunalul Prahova a decis, luni, sa prelungeasca mandatul emis pe numele lui cu 30 de zile, potrivit Mediafax.

Iulian Badescu ramane in arest preventiv. Magistratii au prelungit mandatul fostului primar al Ploiestiului

Magistratii Tribunalului Prahova au prelungit luni mandatul de arestare preventiva al fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, cercetat pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul finantarii ilegale a echipei Petrolul.

Contestatia Elenei Udrea la decizia de arest preventiv se va judeca pe 2 aprilie

Contestatia Elenei Udrea la decizia de arest preventiv in dosarul Gala Bute se va judeca pe 2 aprilie. Elena Udrea este acuzata in dosarul Gala Bute de abuz in serviciu si luare de mita. in cererea de prelun.

Elena Udrea: Nu exista absolut niciun motiv pentru a ramane in arest preventiv. Privarea de libertate inaintea unei condamnari nu este fireasca intr-o societate democratica

Elena Udrea a transmis joi un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in contextul in care, la inalta Curte de Casatie si Justitie este judecata contestatia fostului ministru la prelun.

Iulian Badescu sta inca 30 de zile in arest preventiv

Iulian Badescu a primit, luni, prelungirea masurii arestului preventiv cu inca 30 de zile, potrivit deciziei Tribunalului Prahova. Fostul primar al Ploiestiului este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu si.

inca 30 de zile de arest pentru fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu

Tribunalul Prahova a dispus luni prelungirea cu inca 30 de zile a masurii arestului preventiv luata fata de fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu si luare de.

Darius Valcov trece in arest preventiv

ACTUALIZARE 16:16 Instanta suprema a decis, azi, arestarea preventiva a fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit, cand era primar al Slatinei, in atribuirea unor contracte catre un om de afaceri. inalta Curte de Casatie si Justitie a admis astfel contestatia procurorilor DNA la decizia din 26 martie prin care s-a decis cerecetarea lui Valcov in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

UPDATE. Darius Valcov va fi arestat preventiv. Fostul ministru a parasit sediul DNA

UPDATE -Darius Valcov a parasit sediul DNA in urma cu putin timp. Fostul ministru a fost bagat in duba Politiei si urmeaza sa fie dus la Arestul Politiei. ---Instanta suprema a hotarat arestarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )