Libnet.ro
UNICEF

05:30

Horia Georgescu, in asteptarea deciziei instantei: Voi respecta decizia judecatorului, oricare ar fi aceasta. Voi veni la DNA ori de cate ori voi fi chemat

Hotnews Hotnews,
 Horia Georgescu, in asteptarea deciziei instantei: Voi respecta decizia judecatorului, oricare ar fi aceasta. Voi veni la DNA ori de cate ori voi fi chemat

Fostul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie Horia Georgescu a declarat marti seara, la cateva ore dupa expirarea ordonantei de retinere si inaintea pronuntarii instantei asupra solicitarii de arestare preventiva, ca va respecta decizia judecatorului oricare ar fi aceasta si ca se va prezenta pentru declaratii la Directia Nationala Anticoruptie sau la orice alta autoritate, ori de cate ori va fi chemat. continuă pe Hotnews

UPDATE Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

UPDATE 06:10 Fostul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie Horia Georgescu a fost arestat in noapatea de marti spre miercuri pentru 30 de zile, potrivit Digi 24. Acesta a fost reincarcerat, miercuri dimineata, in Arestul Politiei Capitalei. Inalta Curte a decis ca cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui Horia Georgescu intr-un dosar legat de retrocedari ilegale este intemeiata.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu: Voi respecta decizia judecatorului indiferent care va fi (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu.

Prima declaratie a lui Horia Georgescu dupa iesirea din arest

Fostul presedinte ANI a iesit din sala de judecata si a declarat ca si-a pregatit apararea. Voi respecta decizia judecatorului, a mai spus Horia Georgescu. Citeste si: .

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

Sinteza zilei: Horia Georgescu, propulsat in sistem de tatal sau. Ce rol a jucat arhiva fostei Securitati

Tatal lui Horia Georgescu s-a folosit de dosare din arhiva fostei Securitati, pe care le-a obtinut in perioada in care era director al Penitenciarului Codlea, pentru a-l propulsa pe Horia Georgescu in.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut

ACTUALIZARE 14:21 DNA: Comisia din care facea parte Horia Georgescu a supraevaluat bunuri imobile cu 75. 000 euro Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, din care facea parte si Horia Georgescu, a aprobat rapoartele de evaluare corespunzatoare unui numar de 3 dosare de despagubire, supraevaluand bunurile imobile respective cu suma totala de aproximativ 75. 000 euro. * Fosta sefa ANRP, Ingrid Zaarour, audiata la DNA * Deputatul Theodor Nicolescu, adus cu mandat la DNA, in acelasi dosar in care este audiat si seful ANI.

UPDATE. Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu

59: Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, conform B1 TV.

Cum s-a ales praful de integritatea sefului ANI, Horia Georgescu

Acuzat de abuz in serviciu, in cazul unor despagubiri acordate de ANRP, presedintele demisionar al ANI, Horia Georgescu, a fost supus marti unor audieri-maraton de catre magistratii Curtii Supreme, care au judecat cererea procurorilor DNA de arestare a acestuia.

Horia Georgescu a plecat de la ICCJ, dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere

13 - Fostul sef al ANI Horia Georgescu a plecat, marti seara, de la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a ramas in pronuntare privind propunerea procurorilor DNA de arestare a sa,.

Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost incatusat cu mainile la spate

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, declaratia avocatului lui Horia Georgescu, care a afirmat ca seful demisionar al ANInu a opus rezistenta la DNA in momentul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )