Libnet.ro
UNICEF

11:00

Horoscop 25 aprilie. Schimbari importante pentru Gemeni si Berbeci. Ce se intampla cu toate zodiile

Antena3 Antena3,
Horoscop 25 aprilie. Schimbari importante pentru Gemeni si Berbeci. Ce se intampla cu toate zodiile

Berbec Esti tentat sa iei decizii majore in ceea ce priveste activitatea profesionala pe care o desfasori la locul de munca. Este bine sa nu dai crezare primului impuls sau primului gand, pentru. continuă pe Antena3

HOROSCOP luni 25 aprilie. Schimbare majora pentru GEMENI la inceput de saptamana

HOROSCOP Berbec O suma de bani pe care o asteptati de mult timp isi croieste drum inspre dumneavoastra, insa nu atat de repede precum v-ati fi dorit. S-ar putea sa va creeze o stare de frustrare, insa nu trebuie.

HOROSCOP 25 aprilie. Racii vor rezolva problemele la serviciu

Horoscop maine, 25 aprilie. Racii vor rezolva problemele la serviciu, iar Capricornii sunt ingrijorati de viitoarea calatorie in care trebuie sa plece. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscopul amoros al saptamanii 25 aprilie 1 mai

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 25 aprilie 1 mai 2016. Berbec Te concentrezi mai mult pe activitatile de la munca si nu mai ai energie si pentru cuplu. Totusi, n-ar.

25 aprilie in istorie: incepe construirea Canalului de Suez. Romania semneaza aderarea la UE

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 25 aprilie in istorie .

Horoscop zilnic, 25 aprilie 2015. Leii, ajutati de intuitie sa depaseasca situatii dificile

Horoscop zilnic, 25 aprilie 2015. Nativii din Berbec sunt dezorganizati si acest lucru le da activitatea peste cap, iar Leii reusesc sa scape de adversari mai vechi gratie intuitiei.

HOROSCOP 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect

Horoscop maine, 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect, iar Sagetatorii vor avea mici neintelegeri in familie. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

MACRO NEWSLETTER 25 Aprilie 2016

Activitatea in sectorul privat din Franta a inregistrat o expansiune usoara in aprilie 2016, pe fondul cresterii activitatii din sectorul serviciilor.

Sedinta ordinara pe 25 aprilie la Consiliul Local. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii locali sunt convocati luni, 25 aprilie, in sedinta ordinara , la ora 16. 30, avand pe ordinea de zi 7 proiecte de hotarare, printre care si schimbarea denumirii Colegiului Tehnic Stefan Banulescu in Colegiul Stefan Banulescu.

Horoscopul zilei - 22 aprilie. Momente pretioase pentru Lei, care se pot bucura de noi perspective

Berbec Luna Plina in Scorpion activeaza axa posesiunilor si e posibil sa iei niste decizii importante astazi, in acest sens. Pentru a merge mai departe si a permite transformarii sa se produca in plan profesional si nu.

HOROSCOP 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness

Horoscop maine, 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness, iar Sagetatorii vor fi romantici si spontani. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )