Libnet.ro
UNICEF

11:00

HOROSCOP 27 aprilie. Taurii se vor gandi la ce isi doresc mai mult de la viata

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 27 aprilie. Taurii se vor gandi la ce isi doresc mai mult de la viata

Horoscop maine, 27 aprilie. Taurii se vor gandi la ce-si doresc mai mult de la viata, iar Varsatorii vor un nou aranjament pentru locuinta. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 25 aprilie. Racii vor rezolva problemele la serviciu

Horoscop maine, 25 aprilie. Racii vor rezolva problemele la serviciu, iar Capricornii sunt ingrijorati de viitoarea calatorie in care trebuie sa plece. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si in weekend

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si nu renunta nici macar in weekend. Astazi e indicat totusi sa ia o pauza si sa-si elibereze seara pentru o petrecere. Se vor distra pe.

Horoscop zilnic, 27 aprilie 2016. Leii incearca sa repare greselile celor dragi

Horoscop zilnic, 27 aprilie 2016. Varsatorii vor sa-si ajute amicii pe plan profesional prin stabilirea de noi relatii profesionale, iar Berbecii rateaza ocazii favorabile.

HOROSCOP 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect

Horoscop maine, 26 aprilie. Leii se vor ocupa de detaliile un nou proiect, iar Sagetatorii vor avea mici neintelegeri in familie. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Licitatie Goldart: Peisaje si trairi de artist Miercuri 27 aprilie, ora 19:00

Expozitia licitatiei Peisaje si trari de artist de la sediul casei de licitatii Goldart expune opere de arta plastica moderna si contemporana care urmeaza a fi licitate miercuri, 27 aprilie, ora 19:00. Variate peisaje ce ilustreaza tendintele si aspiratiile artistice ale fiecarui pictor prezent in selectia acestei licitatii alcatuiesc o imagine completa a picturii secolului XX. De la influentele postimpresioniste vizibile in lucrarile semnate de Nicolae Tonitza, Francisc Sirato, Nicolae Vermont, Kimon Loghi, Vasile Anghel, Leon Alexandru Biju, Aurel Baesu si Adam Baltatu pana la gravitatea viziunii lui Octav Bancila sau dramatismul lui Iosif Steurer, de la onirismul peisajelor inchipuite de Ion Grigore sau Fred Mikos pana la seninatatea personajelor plutind intre elemente de peisaj ale Margaretei Sterian, viziunea cosmogonica a lui Eugen Craciun, contureaza evolutia unui secol de pictura. intre cele mai accesibile lucrari propuse spre licitare enumeram pe cele semnate de Mya Steurer, Lucia Dem Balacescu, Fred Mikos, Stavru Tarasov, lucrari ce pot fi inceputul unei colectii rafinate de grafica.

HOROSCOP de FLORII - 24 aprilie. Ce au pregatit astrele in zi de mare sarbatoare

Horoscopul zilei - 24 aprilie. Taurii muncesc pe branci si nu renunta nici macar in weekend. Astazi e indicat totusi sa ia o pauza si sa-si elibereze seara pentru o petrecere. Se vor distra pe.

HOROSCOP 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness

Horoscop maine, 24 aprilie. Racii isi vor schimba programul de lucru saptamana viitoare, pentru a se ocupa de sanatate si fitness, iar Sagetatorii vor fi romantici si spontani. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Tinerii care vor sa isi dezvolte propria afacere beneficiaza de cursuri gratuite de antreprenoriat

Tinerii care vor sa isi dezvolte propria afacere sau care doresc sa inteleaga mai bine mecanismele construirii unui brand personal si al vanzarii acestuia, au parte de sprijin si beneficiaza de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )