Libnet.ro
UNICEF

18:00

iCCJ: Klaus Iohannis nu a fost incompatibil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCCJ: Klaus Iohannis nu a fost incompatibil

ACTUALIZARE 15:45 Presedintele Klaus Iohannis nu s-a aflat in incompatibilitate, a decis astazi inalta Curte de Casatie si Justitie, decizia instantei fiind definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

iCCJ: Klaus Iohannis nu a fost in incompatibilitate. Presedintele a castigat definitiv procesul cu ANI

Klaus Iohannis a scapat definitiv de acuzatia de incompatibilitate. inalta Curte de Casatie si Justitie a dat, miercuri, sentinta definitiva in dosarul sau de incompatibilitate. in 24 aprilie 2013, Agentia Na.

Klaus Iohannis nu a fost incompatibil - decizie definitiva a Inaltei Curti

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins miercuri recursul Agentiei Nationale de Integritate si a decis, definitiv, ca fostul primar al Sibiului Klaus Iohannis nu s-a aflat in stare de incompatibilitate.

Klaus Iohannis castiga procesul cu ANI. Verdict final: Presedintele NU s-a aflat in incompatibilitate

Magistratii au respins recursul ANI, in dosarul in care seful statului este acuzat de ANI de incompatibiliate. Presedintele Klaus Iohannis nu s-a aflat in incompatibilitate, a decis ICCJ. Decizia este.

Dan Tapalaga, despre cel mai important om de langa Klaus Iohannis. Ce spunea Dan Mihalache despre votului prin corespondenta si justitie: DNA si ANI, doua esecuri

Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis, chiar sef al cancelariei, cum a fost prezentat la unele intalniri, a scris pe blogul sau personal, despre experientele sale din politica, precum si despre.

Dan Tapalaga, despre cel mai important om de langa Klaus Iohannis. Ce spunea Dan Mihalache despre votul prin corespondenta si justitie: DNA si ANI, doua esecuri

Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis, chiar sef al cancelariei, cum a fost prezentat la unele intalniri, a scris pe blogul sau personal, despre experientele sale din politica, precum si despre.

Klaus Iohannis are cu 26.000 lei mai mult in cont

Pe site-ul Administratiei Prezidentiale a fost postata declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis, la inceput de mandat, care nu difera foarte mult fata de cea din perioada in care era primar in Sibiu, avand in contul curent cu 26. 000 de lei.

Dan Mihalache, consilierul lui Klaus Iohannis, a spus nu votului prin corespondenta si a criticat justitia: DNA si ANI, doua esecuri

Dan Mihalache, consilierul presedintelui Klaus Iohannis, a scris pe blogul sau personal, despre experientele sale din politica, precum si despre lucruri importante pentru Romania, cum ar fi votul prin.

Klaus Iohannis a refuzat titlul de cetatean de onoare al orasului Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat titlul de cetatean de onoare al orasului Sibiu, a anuntat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor. Domnul Presedinte nu doreste. Am discutat eu cu domnul presedinte.

iCCJ va da decizia definitiva in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Magistratii Curtii Supreme dau miercuri decizia definitiva in dosarul de incompatibilitate al presedintelui Klaus Iohannis. Agentia Nationala de Integritate a stabilit ca acesta a fost in incompatibilitate in.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa castigarea procesului cu ANI: Recomand tuturor politicienilor sa raspunda cu promptitudine oricaror solicitari din partea Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis saluta decizia instantei supreme in cazul procesului sau cu Agentia Nationala de Integritate, precizand ca a fost convins, inca de la inceput, ca nu s-a aflat intr-o situatie de incompatibilitate si, de aceea, nu a recurs la niciun fel de exceptie care ar fi fost de natura sa amane aceasta pronuntare. Seful statului recomanda, totodata, tuturor politicienilor sa raspunda cu promptitudine oricaror solicitari din partea Justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )