Libnet.ro
UNICEF

01:05

A inceput circul electoral: candidatul PNL pentru primaria Buzau este numit criminal de liderul filialei locale a PSD

Adevărul Adevărul,
A inceput circul electoral: candidatul PNL pentru primaria Buzau este numit criminal de liderul filialei locale a PSD

Politicienii Buzaului recurg la cele mai dure arme. Liderul PSD Marcel Ciolacu il numeste criminal pe candidatul PNL Buzau, Ovidiu Anghel, amintind la un post local de televiziune despre un accident rutier in care un batran a fost lovit mortal de acesta. in replica, Anghel spune ca il va da in judecata pe liderul PSD; explica totodata si cum s-a intamplat accidentul: batranul beat i-a iesit in fata masinii. continuă pe Adevărul

Campanie Rl. Pe cine alegi? Valentin Nitu, candidatul PMP pentru Primaria Sectorului 5: Proiectele contracandidatilor - demagogie si lipsa crasa de viziune

Valentin Nitu, candidatul PMP pentru Primaria Sectorului 5, doreste o administratie locala mult mai transparenta si promite sa rezolve o problema specifica: Administratia Sectorului 5 este singura din Bucuresti care nu are un Departament pentru proiecte cu finantare europeana.

Serial Rl. Gabriel Mutu, candidatul PSD pentru Primaria Sectorului 6: Un primar nu trebuie sa se gandeasca doar la taxe si impozite

Candidatul USD pentru functia de primar al Sectorului 6, Gabriel Mutu, considera ca un sector nu trebuie sa se dezvolte doar cu taxele si impozitele colectate de la cetateni. Nu trebuie sa te bazezi doar pe dezvoltarea sectorului pe spatele oamenilor, spune Gabriel Mutu.

Declaratie ambigua a lui Marian Vanghelie, dupa ce si-a depus candidatura pentru Primaria Sectorului 5: Am inceput cu invatamantul si voi continua cu invatamantul ca cred ca trebuie sa fie o prioritate pentru Romania invatamantul (VIDEO)

Marian Vanghelie s-a lansat oficial in cursa pentru Primaria Sectorului 5, acesta inregistrandu-si candidatura la Biroul Electoral cu cateva ore inainte de termenul limita. El a fost.

Alegeri locale 2016: Biroul Electoral Municipal a respins cinci candidaturi pentru Primaria Capitalei si patru liste de consilieri

Cinci candidaturi pentru Primaria Generala au fost respinse de catre Biroul Electoral Municipal, dintre cele 20 depuse, precum si patru liste pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti, conform News. ro.

12 candidati pentru Primaria Capitalei au fost declarati admisi

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a publicat lista candidatilor admisi in cursa pentru Primaria Generala. Potrivit acesteia, 12 candidati au intrunit conditiile necesare pentru a participa.

Adrian Severin si Daniel Barbu si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore de termenul limita

Daniel Barbu, senatorul ALDE si Adrian Severin PSD), fost europarlamentar, si-au depus candidatura pentru Primaria Capitalei inainte cu doar cateva ore inainte de termenul limita. Adrian.

4 femei frumoase se lupta pentru Primaria Sectorului 1

4 femei frumoase se lupta sa castige alegerile locale si sa devina primaritele Sectorului 1. Una dintre ele este originara din Franta. Iata despre cine este vorba.

Candidatul PNTCD si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei

In seara zilei de 26. 2016, in jurul orei 23:45, doamna ambasador Iulia Gorea Costin, candidatul PNTCD la functia de primar general al Municipiului Bucuresti, a depus la Biroul Electoral Municipal dosarul celor peste 20. 000 de semnaturi colectate de la Bucuresteni.

Decalog pentru Bucuresti. Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, propune contracandidatilor sai 10 porunci care sa fie indeplinite, indiferent cine va fi primar general

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, a anuntat marti ca le-a transmis contracandidatilor sai la functia de primar general un decalog cu teme mari privind Bucurestiul. Le.

Marian Vanghelie candideaza pentru Primaria Sectorului 5 (VIDEO)

Marian Vanghelie candideaza la Primaria Sectorului 5. El a sustinut pentru B1 TV ca a decis sa faca acest pas deoarece vrea sa demonstreze ca majoritatea locuitorilor din acest Sector este de partea sa,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )