Libnet.ro
UNICEF

14:00

Au incercat sa arunce in aer un bancomat din Capitala, dar n-au apucat sa fure nimic. Vezi cum au vrut sa fure banii

Antena3 Antena3,
Au incercat sa arunce in aer un bancomat din Capitala, dar n-au apucat sa fure nimic. Vezi cum au vrut sa fure banii

Trei indivizi din Bucuresti au incercat sa arunce in aer un bancomat ca sa fure banii din interior. Cei trei au incercat sa introduca gaz metan in bancomat dintr-o butelie, incat sa produca o explozie, dar. continuă pe Antena3

Trei barbati au incercat sa arunce in aer un bancomat din Capitala

Trei barbati din Bucuresti suspectati ca au incercat sa arunce in aer un bancomat din Sectorul 4 au fost arestati preventiv. Ei au fost ridicati, joi, de politistii bucuresteni, in urma unor perchezitii la locuintele acestora, scrie Mediafax .

Spargatorii care au incercat sa arunce in aer un bancomat din Bucuresti cu ajutorul unei butelii au fost arestati

Trei barbati din Bucuresti suspectati cape 20 iulie 2013 au incercat sa arunce in aer cu o butelie de aragaz un bancomat din Sectorul 4 au fost arestati preventiv. Cei trei au fost ridicati joi de politistii bucuresteni, in urma unor perchezitii.

Topul zonelor cu cele mai ieftine locuinte din Capitala

Cele mai ieftine locuinte din Capitala sunt situate in partea de sud a orasului, acestea au preturi incepand cu 18. 000 de euro pentru garsoniere, fiind si cele mai vandute unitati locative in prezent,.

Bucuresti: 3 barbati, arestati dupa ce au incercat sa arunce in aer un bancomat

Trei barbati din Bucuresti suspectati ca au incercat sa arunce in aer un bancomat din Sectorul 4 au fost arestati preventiv. Politistii spun ca o persoana a sunat la 112 si a reclamat ca 4 persoane.

Ambasada Rusiei din capitala Libiei, ATACATA.

Cateva zeci de manifestanti au incercat miercuri seara sa ia cu asalt ambasada Rusiei de la Tripoli dupa zvonuri privind asasinarea in capitala libiana a unui ofiter al armatei de catre o femeie rusa, conform martorilor citati de AFP, transmite Mediafax. Manifestantii furiosi au distrus un vehicul parcat in fata cladirii ambasadei si au provocat pagube la intrare. Membri ai serviciilor de securitate au sosit la fata locului pentru a asigura securitatea diplomatilor care se aflau in interior, .

Bilantul ploilor din Capitala: Trei raniti, 75 de masini avariate si 146 de copaci ...

Trei persoane au fost ranite, 75 de autoturisme au fost avariate, iar 146 de copaci au fost doborati de vantul puternic, marti, in Capitala, potrivit unui bilant pentru intervalul 05. 00 al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. _ _ _ _ _ Ploile abundente din ultimele trei zile au provocat pagube mari in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Astfel, marti, in intervalul 05. 00, au avut loc 155 de evenimente, in .

Bilantul ploilor din Capitala: Trei raniti, 61 de masini avariate si 125 de copaci ...

Ploile abundente din ultimele trei zile au provocat pagube mari in Capitala, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. Astfel, marti, in intervalul 05. 00, au avut loc 155 de evenimente, in trei dintre acestea existand si victime, persoane ranite fiind lovite de crengile smulse de vant. O femeie a fost ranita in timp ce se afla in zona Piata Presei Libere, un barbat a fost ranit pe Bulevardul Ion Mihalache si un tanar de 17 ani a fost accidentat pe strada Cetatea .

Preturile apartamentelor din Capitala au scazut, luna trecuta, cu pana la 4%

Preturile apartamentelor din Bucuresti au scazut, in luna septembrie, cu pana la 4% fata de acelasi interval din 2012, pe fondul unei oferte mai mari cu peste 15% fata de anul trecut, potrivit raportului de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )