Libnet.ro
UNICEF

16:00

Spargatorii care au incercat sa arunce in aer un bancomat din Bucuresti cu ajutorul unei butelii au fost arestati

Adevărul Adevărul,
Spargatorii care au incercat sa arunce in aer un bancomat din Bucuresti cu ajutorul unei butelii au fost arestati

Trei barbati din Bucuresti suspectati cape 20 iulie 2013 au incercat sa arunce in aer cu o butelie de aragaz un bancomat din Sectorul 4 au fost arestati preventiv. Cei trei au fost ridicati joi de politistii bucuresteni, in urma unor perchezitii. continuă pe Adevărul

Au incercat sa arunce in aer un bancomat din Capitala, dar n-au apucat sa fure nimic. Vezi cum au vrut sa fure banii

Trei indivizi din Bucuresti au incercat sa arunce in aer un bancomat ca sa fure banii din interior. Cei trei au incercat sa introduca gaz metan in bancomat dintr-o butelie, incat sa produca o explozie, dar.

Trei barbati au incercat sa arunce in aer un bancomat din Capitala

Trei barbati din Bucuresti suspectati ca au incercat sa arunce in aer un bancomat din Sectorul 4 au fost arestati preventiv. Ei au fost ridicati, joi, de politistii bucuresteni, in urma unor perchezitii la locuintele acestora, scrie Mediafax .

ROMEPS: Doar pe patru din cinci santiere din Bucuresti se foloseste polistirenul ...

Asociatia Poducatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS a demarat, odata cu venirea toamnei, o monitorizare a lucrarilor de termoizolatii care se fac la blocurile din Bucuresti. Din evaluarea noastra reiese ca in prezent doar pe patru din cinci santiere din Bucuresti se foloseste polistirenul recomandat pentru termoizolatii. Exceptiile le-am intalnit la santiere care nu sunt foarte vizibile din strazile mari sau se afla in zone mai dosite. Desi situatia nu este in .

Bucuresti: 3 barbati, arestati dupa ce au incercat sa arunce in aer un bancomat

Trei barbati din Bucuresti suspectati ca au incercat sa arunce in aer un bancomat din Sectorul 4 au fost arestati preventiv. Politistii spun ca o persoana a sunat la 112 si a reclamat ca 4 persoane.

Proprietarii au scazut preturile locuintelor din Bucuresti

Costurile mai mari pentru creditul prin programul Prima Casa in lei au determinat persoanele care vor sa cumpere locuinte sa caute oferte mai ieftine, astfel ca proprietarii au fost nevoiti sa mai lase din pret, scaderea ajungand la 4% in.

Mai multi copaci din Bucuresti, doborati de vijelie: O masina, strivita in zona Dorobanti (FOTO si VIDEO)

Vantul puternic din ultimele ore a cauzat probleme nu doar pentru pietoni, ci si pentru soferi. Mai multe masini au fost avariate din cauza crengilor doborate de vijelie. O masina a fost strivita de un copac,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )